0
InPhoto Diary

Photo Diary #8 | Foto’s van de afgelopen twee weken

Dit keer weer foto’s van de afgelopen twee weken. Het waren bizar drukke weken. Ik was veel weg, drie dagen in de week in Amsterdam, heb veel @ Humanitas gewerkt, scriptie en sociale dingen. Vooral scriptie neemt de laatste tijd veel tijd in beslag, hell! Ik wist wel dat het veel tijd zou kosten, maar naast alles is het soms best wel pittig vind ik. En dan ben ik ook nog is iemand die áltijd weg is. Vrienden zeggen ook vaak ‘San, blijf nou een keertje thuis! Je bent alleen maar weg en je vliegt van de ene plek naar de ander‘. I know, altijd al gehad haha. Nee, maar soms hebben ze gelijk hoor! Ik wil vaak veel dingen in een korte tijd en dat past gewoon niet altijd. 

Anyway, ondanks de drukte waren het wel fijne weken. Zoals ik jullie al vertelde in deze blogpost is Feyenoord kampioen geworden, wat de zondag en de maandag toch wel in beslag nam, hihi. Maar wauw, wat waren dat awesome dagen! De sfeer in de stad, de gezelligheid. Gewoon alles. Verder moest ik die week vier(!) dagen werken, scriptie en had ik afgelopen weekend de Icebar. Ik ging met een vriendinnetje naar de Icebar in Amsterdam. Man wat is het daar koud! Het is serieus echt gewoon -10 en zelfs met handschoenen aan vriezen je handen eraf. Het was wel een toffe ervaring (en er was zelfs een jongen die at(!!!!) zijn glas op. De glazen zijn namelijk ook gemaakt van ijs). 

De afgelopen twee weken heb ik doordeweeks (weekenden vielen door alles een beetje af) non-stop aan scriptie gewerkt na stage en werk. Best slopend soms, zeker ‘s avonds na een dag werk + reizen. Maar het hoort er nu eenmaal bij! Ik ben nu ongeveer op de helft dus dat wordt de komende weken nog even hard doorwerken, maar komt goed. 

Ik heb niet áltijd zin om te koken, maar ik vind het wel belangrijk om wel gezond te blijven eten naast alles. Dit keer had ik gewokte spinazie, ui, knoflook, chilivlokken en daarbij visburgers gemaakt. Was lekker!

Woensdag heb ik met Kyra in Amsterdam bij Loetje gegeten en hebben we na (maanden volgens mij?) weer een keertje bijgekletst en gezellig wijntjes gedronken. 

En vrijdag na drie dagen in Amsterdam te hebben gewerkt, moest ik deze dag @ Humanitas in Rotterdam werken. Laatste dagje voor het weekend! 

Nog steeds zó blij met mijn nieuwe Stan Smits! Love them! Alleen ik ben zó niet slim geweest… Maandag tijdens de huldiging dacht ik dat ze ik ze wel aan kon en dat ze wit bleven. Nou niet dus. Ze zijn nu zwart. En ik heb ze nog niet eens schoon kunnen maken. Shame shame, Sanne!

Kijk hoe vies ze zijn dan! 

Lekker Netflixen op de momenten dat dit kan. Like!

 Hoi. 

Weekend baby 

Zaterdagochtend heb ik eerst Cross Fit gedaan (ik had een score van 12 minuten en 40 seconden waarbij ik, verdeeld over 4 rondes, 400 x heb touwtje gesprongen, 84 x heb opgedrukt en 84 x baby burpees heb gedaan). Het was een nieuwe training voor mij, maar ik vind ‘t leuk.

Daarna heb ik tot ik weg moest (uiteten en Icebar) aan mijn scriptie gewerkt 

Hamburgers it is 

En zaterdagavond ben ik dus naar de Icebar in Amsterdam geweest. Was tof maar heel koud. Ik zal er nog een artikel over online zetten binnenkort. 

Lunch: cracker met avocado en een cracker met mozzarella en pesto

Als avondeten had ik dit keer een salade met van alles erdoor. Als het wat warmer is dan heb ik niet veel in in iets zwaars en dit vind ik dan wel lekker.

Nu ga ik nog even lekker Netflixen en morgen weer voor drie dagen naar Amsterdam. En OH MY! Ik ga vrijdagochtend vroeg al vliegen naar Napels. Zo fijn! Fijne week weer schatten.

Liefs,
Sanne

0
3

You may also like

3 Comments

 • Kayla

  Leuke foto’s! Mooie Stan Smith schoenen!

  23 mei 2017 at 18:33 Reply
 • Florentine

  Super leuk om te zien, wat een gave Stan Smits heb jij <3
  Ik vind dat je echt een onwijs leuke blog hebt, en super mooie foto's maakt!
  Liefs

  28 mei 2017 at 23:58 Reply
 • Leave a Reply

  Lees vorig bericht:
  Health | Flapjacks inspired by Dafne Likes’ kookboek

  Sluiten