Search here...
0
TOP
Photo Diary

Photo Diary #7 | Scriptie, stage, winkelen en voetbal

Wauw. Deze ging week ging best wel snel eigenlijk. Maandag, dinsdag en donderdag had ik stage in Amsterdam, woensdag was ik vrij en vrijdag moest ik werken. Maandag na stage ging ik hamburgers eten bij mij thuis, dinsdagavond aan scriptie werken, series kijken en bloggen, en woensdag ging ik na lange tijd weer is een keertje winkelen. Ik heb nieuwe Stan Smith-sneakers, een jurkje en ook kocht ik het toffe boek Wanderlust. Nog steeds zó blij met dat boek! Donderdag had ik stage, ging ik ’s avonds eten met mn huisgenootje en keken we naar de dodenherdenking op onze telefoon, lekker student-achtig, haha. Vrijdagochtend heb ik gewerkt in Rotterdam en het weekend was gewoon een rustig weekendje met veel sporten, bloggen en aan mijn scriptie werken.

Maandagavond na stage had ik zelf hamburgers gemaakt met een tomaten-uiensausje. Was lekker!

Baby, it’s cold outside

Morning! Mijn favo ontbijtje met koffie om de dag goed te beginnen.

Woensdag was ik vrij en toen heb ik na een lange tijd weer is gewinkeld met mijn moeder. En tussen het winkelen door natuurlijk koffieleuten en lekker lunchen.

Hoi.

Nieuwe spulletjes. Ik heb eindelijk ‘vervangers’ gevonden voor mijn Adidas Superstars. Ik heb deze bijna altijd aan en ze waren écht aan vervanging toe, haha. Dit keer heb (mede voor de zomer) Stan Smiths. Ook kocht ik een jurkje van Tommy Jeans en dit heerlijke boek. Echt, de tips zijn zo handig en leuk om te lezen ook. Best wel een verslavend boek.

Ik had nog een kipburger over van de wraps van de dag ervoor en die heb ik die avond opgemaakt met wat pasta en wijn. Prima maaltijd!

Chai Latte! Volgens mij is dat mijn nieuwe verslaving geworden. Oops.

Ik hou nu al van mijn nieuwe Stan Smits.

En van mijn kleedje. Rudolf heet ‘ie, haha (ja, hij heeft een naam).


Vrijdagavond is borrelavond. Ik hou ervan!

Het weekend was dit keer een vrij rustig weekendje. Heb veel gesport, lekker in de tuin gelezen en alvast dingen voorbereid voor Napels. Dat is ook alweer over twee weken. Het was zaterdag ook echt een goddelijk dag trouwens. ’s Avonds zijn we ook nog even naar ijssalon gelopen voor een ijsje.

Back to the reality en aan scriptie werken…

Tot het te warm werd binnen, toen ben ik maar naar buiten verplaatst. Veel beter.

Haha, ik houd helemaal niet zo van chocola, maar ik ben inmiddels aan deze versie (karamel/zeezout) gewend geraakt en ik vind hem nu serieus lekker.

Snapchat werkt heel afleidend, dat kun je wel zien he?

Chillingzz!

En ook veel sporten. Ik heb na lange tijd weer een keer meegedaan met spinnen en ik vind het leuk. Ik heb namelijk wel sterke benen en spinnen is goed voor je conditie, benen en billen. Ik denk dat ik het maar vaker ga doen.

Zondag speelde Feyenoord en als Rotterdammer ben ik (natuurlijk) voor Feyenoord dus heb ik met vrienden in de stad gekeken. Over de uitslag van gister gaan we nu maar even niet hebben, haha. Dat was wel heel erg. Volgende week spelen ze thuis dus dan moeten ze wel winnen!

En dit was mijn week. Komende week is gewoon weer stage, veel werken in Rotterdam dit keer, aan scriptie werken en bloggen. En sporten wanneer ik tijd heb. Succes weer deze week!

Liefs,
Sanne

«

»

4 COMMENTS

 • Saar

  Ik zie veel benen en schoenen voorbij komen in deze blog. 🙂

  • sannedoo
   AUTHOR

   Hahah ja, erg soms he. Geen idee waarom, maar ik vind dat altijd wel een tof effect hebben of iets :p

 • Kirsty

  Leuke foto’s weer! Mooie nieuwe schoenen heb je ook! En pasta met wijn vind ik trouwens een heel goed idee. Succes nog met je scriptie! Hopelijk blijft het weer mooi en kun je lekker buiten aan de slag. Hier hebben we nog niet buiten gezeten, maar ik ben dan ook wel een extreme koukleum haha.

 • Florentine

  Oh my.. wat komen er veel heerlijke food foto’s voorbij!!!

Leave a Comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Sannedoonl