Search here...
0
TOP
Travel

Travel | Wanderlust, Your urban travel style guide

Wauw wat een tof boek! En hij is nog gaver wanneer je hem openslaat en geïnspireerd raakt door de mooie fotos’, handige tips en weetjes. Het boek Wanderlust ‘Your urban travel style guide’ van Anne de Buck is een echte must-have voor degenen met wanderlust-gevoelens en ook gewoon voor ieder ander. Het is gewoon een boek wat je écht als inspiratie kunt gebruiken en wat daarnaast een vermaak is om in te bladeren. Lezen jullie mee?

Wanderlust ‘Your urban travel style guide’ 

Anne de Buck is de founder van ‘Your little black Book‘. Zij gaf haar marketingcarrière op om fulltime te gaan reizen en ondernemen. Petje af en heel cool! Ik vind haar blog echt heel tof met mooie foto’s, leuke weetjes en handige tips. En dit boek vind ik dan ook echt te gek. Precies hét boek wat je als travel lover in je boekenkast moet hebben staan. In dit boek geeft Anne je tips & tricks, heeft ze leuke weetjes, vertelt ze het een en ander over reizen ofwel wanderlust en nog veel meer leuke dingen. Hier alvast een paar voorbeelden qua tips die zij aanhaalt in dit boek:

  • Vliegtickets waar je niet bankroet van wordt
  • Zo vind je het perfecte hotel
  • De airport outfit
  • De perfecte outfit voor een city trip en ga zo maar door

Veel dingen zijn zo ontzettend logisch maar toch denk je er vaak niet aan. Bijvoorbeeld een Airport outfit. Natuurlijk wil je er wel een beetje goed uitziet, maar je wilt je ook wel comfortabel voelen als je een lange vlucht maakt en van Airport naar vliegtuig hopt en van vliegtuig naar Airport. De tips om vooral all-black met misschien een paar printjes is dan ook echt een waardevolle tip, haha. Klinkt zo logisch maar toch denken we er niet altijd aan (ik in ieder geval niet) en voel je je na een lange vlucht net een vaatdoek. Een outfit die gewoon wat minder kleur heeft, is dan eigenlijk veel fijner. Halleluja voor deze tip!

En zo zijn er nog onwijs veel meer leuke tips, foto’s, verhalen et cetera. Ik heb zelf het boek ook niet gelezen en hier ga ik vanavond een start mee maken. Ik weet zeker dat er bruikbare tips in zullen staan voor mijn volgende city trip naar Napels. Wanneer ik het boek gelezen heb zal ik een recensie voor jullie online zetten!

Kennen jullie dit boek al? En zo ja, wat vind je ervan?

Liefs,
Sanne

«

»

1 COMMENT

  • Merel

    Ik ken het boek niet, maar de vormgeving er van die je op de foto’s laat zien vind ik in ieder geval erg mooi! Zeker een boek die ik ook zou willen kopen!

Leave a Comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Sannedoonl