0
InOutfits

Outfit of the Day | Getting ready for summer

Tijd voor een nieuwe outfit! Dit keer een outfit met de zonnebril die ik in samenwerking van #Sunglasses kreeg. Deze zonnebril heb ik gecombineerd met mij favoriete leren jasje, grijze blouse en grijze skinny jeans. Het model van de zonnebril die ik draag is Anastasia en dit model kun je kiezen in verschillende kleuren. Zelf ben fan van zwart en heb daarom ook voor een totaal zwarte variant gekozen. Ik kan niet wachten tot het zomer is, haha.

Op de website van #Sunglasses kun je met de codeย NewShades4You 10% korting krijgen bij aanschaf van een zonnebril.

Leren jasje: All Saints,
Jeans: Tommy Hilfiger ,
Zonnebril: #Sunglasses,
Sieraden: Calvin Klein

Deze blogpost bevatย gesponsorde artikelen.

Liefs,
Sanne

0
1

You may also like

1 Comment

 • Jana

  Een super leuk leren jasje! Ik draag dit ook zo vaak, zo lijkt het altijd of je net dat iets meer moeite in je outfit gestoken hebt vind ik! ๐Ÿ™‚

  2 mei 2017 at 16:40 Reply
 • Leave a Reply

  Lees vorig bericht:
  Photo Diary #6 | Stage, koningsdag en scriptie

  Sluiten