Search here...
0
TOP
Outfits

Outfit of the Day | Getting ready for summer

Tijd voor een nieuwe outfit! Dit keer een outfit met de zonnebril die ik in samenwerking van #Sunglasses kreeg. Deze zonnebril heb ik gecombineerd met mij favoriete leren jasje, grijze blouse en grijze skinny jeans. Het model van de zonnebril die ik draag is Anastasia en dit model kun je kiezen in verschillende kleuren. Zelf ben fan van zwart en heb daarom ook voor een totaal zwarte variant gekozen. Ik kan niet wachten tot het zomer is, haha.

Op de website van #Sunglasses kun je met de code NewShades4You 10% korting krijgen bij aanschaf van een zonnebril.

Leren jasje: All Saints,
Jeans: Tommy Hilfiger ,
Zonnebril: #Sunglasses,
Sieraden: Calvin Klein

Deze blogpost bevat gesponsorde artikelen.

Liefs,
Sanne

«

»

1 COMMENT

  • Jana

    Een super leuk leren jasje! Ik draag dit ook zo vaak, zo lijkt het altijd of je net dat iets meer moeite in je outfit gestoken hebt vind ik! 🙂

Leave a Comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Sannedoonl