0
InPhoto Diary

Photo Diary #6 | Stage, koningsdag en scriptie

Het was een fijne en relaxte week. Ik had stage, heb aan mijn scriptie gewerkt (nu weer), donderdag was het koningsdag en verder heb ik ook veel aan mijn blog gewerkt, veel gelezen en lekker series gekeken (wanneer hier tijd voor was dan). Ondanks dat het een fijne week was, was het uiteraard wel gewoon lekker druk. Vrijdag kwam ik ‘s morgens terug uit Amsterdam van koningsdag, heb ik me even snel omgekleed, alles stonk naar bier, en daarna ging ik richting Brabant voor een verjaardag van een vriendin. Zaterdag heb ik nog even met mijn moeder en haar vriend wat cadeautjes uitgepakt voor de verjaardagen (de vriend van mijn moeder is kort na mij jarig) en  verder heb ik die avond gewoon lekker tv gekeken. Ik was best moe van koningsnacht-, dag en vrijdag was ook best busy.

Mijn vaste bestelling bij de Coffee Company: tosti en een Chai Latte. Echt! Ik ben sinds kort verslaafd aan Chai terwijl ik het eerst helemaal niet lekker vond.

Outfitje. Ik hou echt van dit petje uit Sicily. 

Ontbijten, koffie en scriptie (en bloggen).

Dit T-shirt van Calvin Klein is zó tof! Me like! 

Getting ready for Kingday. Ik ben met koningsdag naar Nassau festival in Amsterdam geweest. Was tof! Daarna ben ik in Amsterdam blijven slapen. We zijn namelijk nog de stad in geweest en de treinen reden anders niet meer. Vrijdagochtend vroeg (uitslapen kan ik toch niet) ging ik weer terug naar Rotterdam.

Nassau festival in Amsterdam. Feestjeeee. 

Vrijdag was het écht een treindagje. Ik kwam in de ochtend terug uit Amsterdam, heb me omgekleed en daarna meteen door naar Mierlo en ‘s avonds weer terug naar Rotterdam. Ik kon ‘s avonds geen trein meer zien, haha. Zaterdag lekker lunchen bij een biologisch zaakje. Ik had dit keer Surinaamse soep en een gehaktbroodje. Goddelijk! 

En mijn pakketje ophalen bij de Jumbo.

Dit keer voor een samenwerking met #Sunglasses. Op deze website kun je met de code NewShades4You 10% korting krijgen op een zonnebril. 

Zaterdagavond was ik heerlijk een avondje thuis. Soms ook best wel weer is lekker. We gingen nog wat cadeautjes uitpakken waar eerder nog geen tijd voor was. Deze armbandjes kreeg ik ook. Zo schattig. 

En deze ketting. Ook kreeg ik nog wat make-ukspulletjes, camera had ik die week ervoor al gehad, en een heel tof boek. Het is een soort styleguide met tips over voeding, slapen, kleding, sporten et cetera. Binnenkort komt hier een artikel over online. 

En natuurlijk naar Napels. Na deze week nog maar drie weken en dan is het al tijd om te gaan.

Verder heb ik nog gesport, sauna en dat soort dingetjes. ‘s Avonds ging ik weer naar Rotterdam.

Deze week heb ik maandag, dinsdag en donderdag stage, woensdag ben ik vrij en vrijdag werk ik op de BSO. Dit weekend wil ik aan scriptie werken en gewoon lekker sporten en relaxen. Fijne week weer! 

Liefs,
Sanne

0
3

You may also like

3 Comments

 • Merel

  Een CK t-shirt staat bij mij ook hoog op mijn verlanglijstje. Wat een fijn merk is dat toch hé?

  1 mei 2017 at 16:42 Reply
 • Emilie

  Wat een leuke ketting! 🙂

  1 mei 2017 at 18:31 Reply
 • Leave a Reply

  Lees vorig bericht:
  Outfit of the Day | A casual daily look can be that colourful

  Sluiten