Search here...
0
TOP
Outfits

Outfit of the Day | A casual daily look can be that colourful

Another #lotd. Ik ben de laatste tijd weer redelijk actief met het maken van outfitfoto’s. Ik vind het erg leuk om te doen en ik heb er inmiddels ook wel een soort ritme in gevonden, denk ik. Anyway, een tijdje geleden bleef een vriendin bij mij slapen in Rotterdam en de volgende ochtend zijn we outfitfoto’s gaan maken. Het is niet de meest knallende outfit dit keer, maar een relaxte en nonchalante daily look

Wat vinden jullie van deze outfit? 

Zonnebril:  Coach New York
Schoenen: Converse All Stars 

Jeans: Zara 

Grijze top:  Soft Rebels  

Lang colbert: Supertrash 

Liefs,
Sanne

«

»

1 COMMENT

  • Mariëlle

    Heel tof! Dit is ook wel mijn stijltje 🙂

Leave a Comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Sannedoonl