Search here...
0
TOP
Lifestyle

Lifestyle | Foto’s van mijn kamer in Rotterdam

Hello there! Om te beginnen: fijne koningsdag allemaal! Hier dan eindelijk de foto’s van mijn studentenkamer in Rotterdam. Duurde iets langer dan ik in mijn hoofd had, maar here they are. En nu heb ik meteen mijn nieuwe camera kunnen testen met het maken van de foto’s. Hij maakt echt supermooie foto’s! Goede kwaliteit (kunnen jullie zo wel zien), goede zoomfunctie en je kan de camera zo instellen dat je geweldige perspectief foto’s kunt maken. Happy! Maar terug naar mijn kamer; ik ben wel ook echt heel blij dat ik een bedbank heb zodat ik wat meer ruimte heb. Heel fijn! Verder laat ik jullie een paar details zien in mijn kamer waar ik blij mee ben en wat ook wel meteen eye-catchers zijn. 

Deze kaarsjes komen van een fair in Rotterdam en ben er nog steeds zó blij mee, love them. 

Deze Italiaanse krant, het boekje en de speelkaarten zijn mijn favorieten als het om details gaat. Ik ben echt verliefd op dit soort oude, Italiaanse spullen en kan er geen genoeg van krijgen. 

En ook mijn Italiaanse kalender met spreuken en teksten mag niet ontbreken als detail.

Wat vinden jullie van de foto’s en de indeling en de details? 

Liefs,
Sanne

«

»

1 COMMENT

  • Sarah

    Oeh, ziet er heel gezellig en ruim uit. Fijn ook dat je je eigen Nespresso machine hebt 🙂

Leave a Comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Sannedoonl