0
InCatania, Sicily, Sanne on the road

Sanne on the road | Sicily

Echt! Sicily blijft mooi. Ik vind het nog steeds zó stom dat ik er juist nu voor gekozen had om mijn spiegelreflex thuis te laten (omdat ik dacht dat ik dan een keer gewoon ‘zonder foto’s te hoeven maken’ kon genieten en rondstruinen). Niet dus dus haha. Ik miste mijn camera echt heel erg. Daarom ben ik nu wel echt heel blij met mijn nieuwste camera die wat makkelijker mee op reis kan. Anyway, ik heb jullie beloofd om nog wat foto’s te showen van mijn tripje naar Catania. Dit zijn, vind ik, wel de mooiste foto’s.

Taormina is zó mooi! 

Kijk dan… Té mooi! 

Sicily staat natuurlijk ook erg goed bekend om de sardientjes. Nou, vis genoeg op de markt. 

Zijn jullie wel is in Sicily geweest? En waar dan? 

Dit keer heb ik niet alle foto’s zelf gemaakt. Er zijn ook foto’s gemaakt door de vriendin van mijn vader.

Liefs,
Sanne

0
4

You may also like

4 Comments

 • Florentine

  Heel erg leuk om te zien! En wat een mooie outfit op die eerste foto <3

  27 april 2017 at 00:58 Reply
 • Jana

  Het ziet er daar geweldig uit, maar wat een zalige outfits heb je aan! Vooral de zwart/wit gestreepte broek is helemaal mijn deel!

  27 april 2017 at 07:30 Reply
 • Leave a Reply

  Lees vorig bericht:
  Photo Diary #5 | Jarig, vriendinnen en een nieuwe camera

  Sluiten