0
InPhoto Diary

Photo Diary #5 | Jarig, vriendinnen en een nieuwe camera

Het was afgelopen week een heftige en hectische week. Druk, gezellig maar ook wel emotioneel vanwege de begrafenis van mijn oma. Maakt toch wel weer het een en ander los en zoiets is gewoon nooit leuk. Afscheid nemen doet pijn. Gelukkig was de begrafenis en de ochtend met iedereen bij elkaar wel een mooi afscheid. Ik ben een dag voor stage naar Amsterdam gereisd en verder heb ik de week heerlijk thuis kunnen werken vanuit Rotterdam. Dat was fijn. 

Vrijdag was de begrafenis. Woensdagavond ben ik al teruggegaan naar Hellevoetsluis, donderdag heb ik daar gewerkt en gesport en ‘s avonds heb ik eindelijk mijn auto weer is gewassen (nou ja, naar de wasserette gebracht, hehe). Was zó hard nodig! Vrijdagochtend vroeg had ik dus de begrafenis en daarna zou ik naar Parijs gaan met vriendinnen voor mijn verjaardag, maar dit hebben we lastminute toch afgeblazen vanwege alles wat er is gebeurd weer in Parijs. We zijn nu uiteindelijk maar gewoon in Rotterdam gebleven. Ik heb die avond niet echt mijn verjaardag gevierd omdat ik eigenlijk in Parijs wilde zijn. Nu was ik gewoon lekker relaxt met lieve vriendinnen in de stad. Binnenkort ga ik het zeker nog goed vieren! 

Zaterdag was ik dus echt jarig en toen heb ik alvast mijn nieuwe camera uitgezocht. Zó blij mee! Ik heb al een spiegelreflex, maar omdat ik ook heel erg van reizen houd en meer met productfotografie wil gaan doen, was een nieuwe systeemcamera nog een goede optie. Ik was er tot op die dag nog helemaal van overtuigd dat ik voor een Canon zou gaan, maar gezien wat ik met mijn camera doe, heb ik uiteindelijk (na ook advies uiteraard) gekozen voor de systeemcamera van Sony. De A6000. Ik ben echt heel blij met deze camera en ik heb nu al zin om er veel mee te gaan doen. Veel outfitfoto’s, reisfoto’s enzovoort. Het eerste tripje waarbij ik hem ga uitproberen is in mei, dan ga ik namelijk (ook voor mijn verjaardag) naar Napels. Eindelijk!!! ‘s Avonds heb ik nog gezellig biertjes gedronken op mijn verjaardag en ben ik uiteten geweest (en ik kreeg een birthday-dessert). 

Het was een erg drukke en chaotische (en ook wel heftige) week en daarom af en toe wanneer ik tijd hiervoor had, even ‘s avonds relaxen met Netflix en een masker. En meteen ook aan scriptie werken. 

Outfitfoto’s gemaakt. Ik hou van deze look! 

Lekker wakker worden met Netflix, mijn blog en ontbijtje 

Thee drinken en een Tarte Tatin eten bij Pierre. Best een nadeel dat dit Franse restaurantje bij mij om de hoek zit, haha. #shameshame

Hardlopen! 

Outfitje. Het is best een simpele outfit, maar door het streeptruitje en de witte sneakers toch gewoon heel fijn en ook lekker nonchy.

Toen ik donderdag overdag bij mijn ouders eerst heb thuisgewerkt, ben ik daarna mijn auto helemaal gaan schoonmaken van binnen en buiten, en heb ik hem lekker door de wasserette gereden. Hij glimt weer! 

Another #lotd

Zaterdag was ik jarig en toen ik ging ik de stad in met lieve vriendinnetjes. Nu het plan gewijzigd is zijn we maar gewoon in Rotterdam gebleven. Ga het zeker nog een keer goed vieren. Nu was het gewoon fijn met lieve vriendinnen een drankje doen en naar de Cruise Terminal. 

Drankjes met lieve Anouk en Tessa! 

Beetje overdreven blij maar het is toch wel een leuke actiefoto, hihi (soms mag je best overdreven blij zijn op een foto). 

Gezelligheid en genieten op m’n verjaardag

En zaterdagavond op mijn verjaardag biertjes gedronken en uiteten geweest. Ik werd ineens verrast met een birthday-dessert!

 Wel heel leuk! En ik ben totaal geen dessert-fan maar deze Dame Blanche bij Pierre was eerlijk gezegd echt goddelijk

Onwijs blij met mijn nieuwe systeemcamera. Hij is wat kleiner voor mijn tripjes, perfect foor productfoto’s en natuurlijk ook goed voor outfitfoto’s. Ben erg benieuwd hoe ‘ie aanvoelt maar ben er heel blij mee. Nu al zin om in Napels foto’s ermee te gaan maken. 

Ik ben weer met mijn goede voornemen van huisoefeningen begonnen. Zeker de dagen dat ik uit Amsterdam moet komen is de avond al bijna voorbij en dan wil ik toch even wat doen. Dit werkt prima en ik werk aan mijn lichaam. 

Verder is het deze week weer drie dagen stage in Amsterdam, ga ik woensdag naar Ahoy voor koningsnacht, koningsdag zelf naar Amsterdam en het weekend is ook weer behoorlijk vol. En vergeet scriptie niet! Hoe ziet jullie week eruit? 

Liefs,
Sanne

0
1

You may also like

1 Comment

 • Kirsty

  Sterkte nog met het verlies van je oma! Wel fijn dat het afscheid in ieder geval mooi was. Verder klinkt je week gelukkig wel leuk, ook al ben je niet naar Parijs geweest. Alvast een fijne koningsnacht/dag! Wij blijven koningsnacht in Arnhem en op koningsdag gaan we naar Kingsland in Amsterdam. Ben benieuwd 🙂

  25 april 2017 at 11:04 Reply
 • Leave a Reply

  Lees vorig bericht:
  Outfit of the Day

  Sinds ik bij OU. Boutique Stories (voorheen 9Straatjesonline) stage loop...

  Sluiten