Search here...
0
TOP
Outfits

Outfit of the Day

Sinds ik bij OU. Boutique Stories (voorheen 9Straatjesonline) stage loop heb ik al zó veel toffe items gezien (goh, ik voer ze ook zelf in haha). Anyway, het zijn redelijk prijzige artikelen dus allemaal aanschaffen wordt enigszins lastig. Maar wat ben ik blij met de leopard sweater van Yeez Louise. Het is sowieso echt een geweldig merk (neem zeker een kijkje), maar ik ben gewoon verliefd op deze sweater. In deze outfitpost laat ik jullie deze gorgeous sweater zien en hoe ik hem combineer. Take a look!

Sweater: Yeez Louise
Jeans: Nikkie
Sneakers: K-Swiss 

Wat vinden jullie van deze outfit?

Liefs,
Sanne

«

»

4 COMMENTS

 • Charlotte

  Wat een toffe sweater! <3 Hele leuke foto's!

 • TypischKim

  Wat een gave sweater! Is ook mooi met het zwarte jasje erover.

 • Kirsty

  Toffe outfit! Staat je heel leuk!

 • Emilie

  Staat je mooi 🙂

Leave a Comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *