0
InThoughts

Thoughts | Toekomstplannen of eerder toekomstangst?

Soms heb je wel is gedachten over van alles. Over je leven, toekomst, over wat je nu precies wilt. En over dat laatste twijfel ik de laatste tijd best wel. Wat wil ik nu precies als ik straks afgestudeerd ben? Wat ik wil met mijn blog? Het blijven allemaal lastige vragen en soms ook best wel issues, haha. In dit artikel neem ik jullie mee in bepaalde gedachten die ik heb. Pak er wat lekkers bij en lees gezellig mee.

Plannen voor Sanne Doo

Het loopt eigenlijk wel prima, eerder goed met mijn blog. Als ik het vergelijk met in het begin is het best wel behoorlijk gegroeid en daar word ik blij van. Ik geniet er namelijk oprecht van wat ik doe, van het schrijven, van de foto’s delen op social media enzovoort. Op een bepaald moment twijfelde ik of ik een andere kant zou opgaan met Sanne Doo, meer richting de lifestylekant omdat ik jullie dan veel meer kan meenemen in ‘mijn lifestyle’. Deze keuze heb ik gemaakt en ik heb daar nog geen moment spijt van gehad. Alleen wat ik eerst nog niet had gedaan en nu wel, is een nichemarkt gekozen. Ik zat er namelijk voor mijn gevoel echt tussenin en nu heb mijn blog naar nichemarkt van de lifestyle ‘gebracht’. Ik vind mezelf namelijk wel meer een lifestyleblogger dan een modeblogger. Natuurlijk blijf ik regelmatig outfitfoto’s maken, mode erbij betrekken, maar dan als subthema binnen mijn lifestyle.

Het tweede waar ik nu naartoe wil is nog groter worden, meer met mijn blog gaan doen en daarnaast Instagram laten groeien. Ik merk dat ik daar onbewust al wel mee bezig ben door een bepaalde content te creëren op mijn Instagram. Ik gebruik bijvoorbeeld een bepaald soort thema, plaats foto’s die passen binnen dat thema en die ik Instagram-waardig vind. Ik merk dat ik de laatste tijd hier veel mee bezig ben en dat het hierdoor mooier en strakker wordt, maar ook groeit. Instagram is namelijk behoorlijk invloedrijk en hierdoor vind ik het zelf als blogger belangrijk om echt je eigen brand-content te creëren op je Instagram wat authentiek is en past bij je blog. Ik denk dat ik daar steeds meer naartoe ga.

Instagram is namelijk behoorlijk invloedrijk en hierdoor vind ik het zelf als blogger belangrijk om echt je eigen brand-content te creëren op je Instagram wat authentiek is en past bij je blog!

Waar ik op dit moment heel erg mee bezig ben is Sanne Doo inschrijven bij de KvK. Dit heb ik al langer in mijn hoofd, maar ik wilde mijn blog eerst nog meer laten groeien. Nu ik merk dat dit best wel snel gaat, ik steeds vaker samenwerk met bedrijven en andere influencers, merk ik dat dit toch wel steeds meer op gaat spelen. Ik wil dat Sanne Doo mijn eigen bedrijf wordt. Alleen vind ik dit ook wel doodeng. Het gaat dan nog een grotere rol in je leven spelen en het wordt dan in een keer serieus. Dat vind ik doodeng maar het roept ook wel gezonde spanning op.

Wat als ik afgestudeerd ben?

Het lijkt me aan de ene kant heel fijn om straks afgestudeerd te zijn, maar aan de andere kant vind ik het doodeng. Wat moet ik daarna gaan doen? Wat wil ik daarna gaan doen? Aan de ene kant wil ik heel graag naar Italië, Milaan om precies te zijn. Italië is het land waar mijn hart ligt, waar ik me intens gelukkig voel. Klinkt heel cliché en ik ben mij er absoluut van bewust dat het leven daar als inwoner heel anders zal zijn dan als toerist. Toch weet ik dat daar naartoe wil en wil wonen. En dit is dan ook absoluut hetgeen wat ik ga doen alleen op welk termijn? Ga ik eerst mijn master doen of ga ik meteen na het afstuderen verhuizen en daar mijn master doen? Keuzes blijven lastig… Ook nu ik het in Rotterdam onwijs naar mijn zin heb.

Maar anyway, het zijn allemaal keuzes waar een antwoord voor gaat komen en waar ik over aan het brainstormen ben met mezelf, vrienden, familie enzovoort. Het zijn spannende maar leuke keuzes.

Voor nu: mijn stage goed afronden, een goede scriptie neerzetten waar mijn stage wat aan heeft en alles verder goed afronden. En natuurlijk mijn blog binnenkort gaan inschrijven bij de KvK.

 

En en en : wat vinden jullie van mijn logo? 

Liefs,
Sanne

0
9

You may also like

9 Comments

 • Florentine

  Je hebt zo gelijk over Instagram en dat je je eigen brand moet creeeren! Ik denk dat dat zo belangrijk is❤️
  Liefs Florentine

  9 april 2017 at 17:12 Reply
  • sannedoo

   Klopt, ik denk dat het ook steeds belangrijker wordt. Je bent in principe toch wel je eigen ‘merk’.

   12 april 2017 at 12:12 Reply
 • Emilie

  Het eerste dat ik zag, was je logo! 🙂 Het is wel goed dat je zo over de dingen nadenkt. En tuurlijk is dat beangstigend, maar toch zullen ze er komen. Ik weet nog heel goed dat ik plots echt bang werd om af te studeren omdat je dan niet meer in dat patroon zit van de school en dergelijke, terwijl heel de klas uitkeek naar eindelijk is het gedaan. Ik denk dat je nu vooral moet doen wat je zelf wil doen, want dat het later misschien niet meer zo gemakkelijk gaat zijn om ze te doen. Maar wel met beide voetjes op de grond blijven ;)! In België is er zoiets als op Erasmus gaan, en dan kan je een deeltje van je opleiding in een ander land doen. Dit hoeft trouwens niet heel je jaar te zijn, maar kan ook bijvoorbeeld voor 3 of 6 maand (soms kan je het verlengen). Succes nog met je stage!

  10 april 2017 at 10:22 Reply
  • sannedoo

   Ja ben ik met je eens. Ik denk dat nieuwe dingen altijd wel beangstigend kunnen zijn, maar aan de andere kant ook weer spannend en leuk. Een nieuwe weg inslaan kan ook leuk zijn! Maar, ik moet eerlijk bekennen dat ik wel eerder iemand bent die graag dingen een klein beetje hetzelfde houdt. Hecht ik snel waarde aan, hihi.

   12 april 2017 at 12:11 Reply
 • TypischKim

  Wat leuk om te lezen. Italië is inderdaad ontzettend prachtig.

  11 april 2017 at 12:15 Reply
 • Kirsty

  Je logo ziet er mooi uit! Wat goed ook dat je zoveel over je blog en toekomst nadenkt.

  11 april 2017 at 13:28 Reply
 • Charel

  Super goed bezig! Het is een grote stap maar het is toch echt wel goed! Gewoon iets van jou alleen! Zo tof <3

  11 april 2017 at 15:13 Reply
 • Monique | WritingMonique

  Heel herkenbaar! 🙂 Je droom om naar Italië te gaan klinkt in elk geval fantastisch!

  12 april 2017 at 18:09 Reply
 • Leave a Reply

  Lees vorig bericht:
  Hello world!

  Welcome to the Avondale theme. You can read more about...

  Sluiten