Search here...
0
TOP
Outfits

Outfit of the Day | Leather mixed with skirts

Ik heb weer is een keer outfitfoto’s gemaakt afgelopen donderdag. Ik moest nog wat vergeten spulletjes halen voor mijn kamer en toen heb ik samen met mijn moeder meteen even foto’s gemaakt. Dit keer draag ik een rokje, t-shirt, leren jasje, bikerboots en een netpanty. Een vrouwelijke en toch stoere look!

Wat vinden jullie van deze outfit?

Rokje: Nikkie 
T-shirt:Zoe Karssen

Leren jas: All Saints

Bikerboots: G-Star

Liefs,
Sanne

«

»

4 COMMENTS

 • Florentine

  Wauw wat zie je er prachtig uit! BEAUTY!! <3
  Super gaaf rokje, en ik vind die panty ook zo mooi.
  Liefs, Florentine

 • Emilie

  Wat een leuk rokje! 🙂

 • Marielle

  Leuke outfit, vind je rokje erg tof!

Leave a Comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Sannedoonl