Search here...
0
TOP
Geen categorie Photo Diary

Photo Diary #2 | Drukke tijden, stage en verhuisd!!

Sorry voor de vertraagde Photo Diary. ME IS VERHUISSDDDD (kom ik zo nog even op terug haha). Afgelopen week was wel écht even heel druk. Ik moest gewoon weer drie dagen in Amsterdam zijn, had een paar sociale afspraken en vrijdag ging ik dus al verhuizen! En dat kost ook echt veel tijd, haha. Vooral wanneer je je sleutel van de loods niet kan vinden; dat was vrijdag mijn issue. Ik had een paar maanden geleden ergens de sleutels neergelegd en ik wist niet meer waar.. Dramaaaa. Uiteindelijk had ik ze in een bakje gestopt wat toentertijd op mijn oude bureau stond. We konden daarom ook pas later beginnen met verhuizen. Stressen. Wel heb ik alles in een vrij korte tijd ingericht. Alleen mijn bedbank heeft vertraging en die komt nu op donderdag. Tot die tijd heb ik even een andere indeling en donderdag wordt het weer schuiven. Maar ik ben wel echt onwijs blij dat ik nu weer lekker in de stad woon. De reistijd is een stuk minder lang en ik heb weer een eigen plekje waar ik blij mee ben. Ook heb ik twee leuke huisgenootjes (we wonen met z’n drieën). En die vrijdag dat ik verhuisd ben kwam Simone ’s avonds voor een feestje (singlefeestje) bij Annabel en daarna bleef ze gezellig slapen.

Plannen, afspraken noteren en agenda even overzichtelijk herindelen. Heb een nieuwe agenda sinds twee weken en ik had nog niet eerder de tijd gehad om hem in te delen en afspraken over te nemen. Moet toch een keer gebeuren. Ik vind het trouwens ook echt een enorm fijne agenda. Met name erg overzichtelijk en lekker veel ruimte. Nu kan ik mijn afspraken voor Sanne Doo én andere dingen in een zetten. Hij is van BrepolsVerhuizeeeeen! Wauw, hoeveel troep een mens kan hebben, haha. Dit stond allemaal in de loods wat ik mee heb gesleept van mijn vorige kamer. Tijd om uit te zoeken wat ik wel en niet meeneem.

En dit is het resultaat na de verhuizing met alle spullen erin. Het  heeft wel even wat tijd gekost die dag. Eerst was ik dus mijn sleutel kwijt waardoor we pas om 13:00 uur konden beginnen, alles moest vanuit de loods nog in de aanhanger, en uiteindelijk moest het alles zes trappen op (+ dat het midden in het centrum is waardoor de auto parkeren hier een ramp is). Gelukkig staat alles! Dit is alleen wel een tijdelijke indeling omdat mijn bedbank donderdag pas komt. Maar ik ben er blij mee! Het is ook echt midden in het centrum, zo fijn. 

Even een detailfoto! 

Borrelen en proosten op mijn nieuwe kamer. Een van mijn favoriete momentjes

Met Simone de stad in. We gingen die avond naar Singlefeestje in Annabel en daarna bleef ze slapen. Was wel gezellig. Het was ook alweer twee maanden geleden.

Koffie drinken in de markthal

Ik heb mijn lichtpaarse All Stars weer is uit de kast getrokken. 

Hometown <3 

En weer even werken aan mijn scriptie! Ook dit gaat gewoon vrolijk door. 3 april moet ik het concept van mijn scriptievoorstel inleveren. 

Even een poging doen tot een relaxmomentje, haha

Zondagavond borrelen in Noordwijk met vrienden. 

Ik hou van streepjes

Sundayss 

Outfitje.

Dit keer zijn het vooral foto’s van de verhuizing, mijn indeling, borrelen en stage (+ scriptie). Daarvoor heb ik helaas weinig foto’s kunnen maken. Ik ben wel heel erg blij dat donderdag mijn bedbank komt en dat ik er dan echt een fijne indeling van kan maken, echt een woonkamertje. Voor nu ben ik in ieder geval echt heeeel erg blij met mijn kamer, ik heb leuke huisgenootjes en ik zit middenin het centrum. Ik ben een blij meisje.

Ps. De roomtour door mijn kamer komt snel,  dat beloof ik! 

Liefs,
Sanne

«

»

12 COMMENTS

 • Marielle

  Fijn dat je verhuisd bent!

 • Charel

  Heerlijk zeg! Wat een gezelligheid in deze plog!

 • Kirsty

  Wat fijn dat de verhuizing achter de rug is, dat mag zeker gevierd worden! Ik krijg van je foto’s trouwens echt zin in wijn en borrelhapjes haha!

 • Marieke

  Leuk verslagje! Die troep met verhuizen is zo herkenbaar haha, ik denk altijd dat ik maar een paar dozen heb, maar uiteindelijk zijn het er echt 15 haha!

 • Florentine

  Zo leuk om te zien! Wat een gedoe met al dat verhuis, maar wel erg leuk<3
  Hopelijk ga je het fijn hebben op je nieuwe plekje! LIEFS, Florentine

  • sannedoo
   AUTHOR

   Ga ik wel vanuit, lief thanks <3

 • Emilie

  Wat een leuke allstars! Veel plezier op je nieuwe kamer 🙂

 • Sofie Katelijne

  Lijkt me een druk maar gezellig weekje! Proficiat met de verhuizing 🙂

Leave a Comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Sannedoonl