0
InHotspots Rotterdam

Conceptstore Plek Rotterdam

Op bepaalde momenten kom je wel is van die dingen tegen waar je blij van wordt en wat anders dan anders is. Apart meer om het zo te zeggen. En ik hou van dingen die anders en apart zijn. Zo kwam ik zaterdag een conceptstore tegen aan de Nieuwe Binnenweg in Rotterdam. Ik liep er toevallig langs omdat ik even voor een afspraak in de stad moest zijn (waaronder mijn kamer opmeten en een koffie-afspraak). Zo nieuwsgierig als ik ben liep ik even naar binnen en meteen al vond ik deze conceptstore interessant. Lees je mee waarom?

Plek Conceptstore, ‘gewoon even weg van huis’

Plek is een conceptstore waar je interieur spulletjes kunt kopen, er is een beneden een “afdeling” met mannenmode en als je de trap oploopt waan je je in de wereld van de vrouwenmode. Ontzettend leuke en aparte merken kun je hier vinden. Een merk wat ik zelf met name ook erg leuk vind is Anna + Nina, maar ook Selected Femme is een van mijn favo’s. En uiteraard hebben ze nog onwijs veel andere leuke brands. Tevens kun je er koffie drinken (ze hebben taart van Koekela en deze heb ik even mogen testen, me like!) en achter je laptop lekker werken. Eigenlijk een soort flexPLEK, om het zo te noemen.

Wat ik met name heel erg leuk vind van Plek is dat ze een combinatie te bieden hebben van meerdere interessegebieden bij elkaar. Zo kun je inspiratie opdoen voor je appartement (of huis), je kunt er onwaarschijnlijk goed shoppen, daarna even afsluiten met een goddelijk lekker stuk taart -en ik vind ‘m lekker en ben alles behalve een zoetekauw- plus een kop koffie. En mocht je in de buurt wonen en even niet thuis willen werken, dan kun je boven aan de tafels heerlijk geïnspireerd een paar uurtjes werken. Heerlijk toch?

Ik ben iemand die houdt van aparte winkels, aparte plekjes om inspiratie op te kunnen doen. Klinkt misschien wel een beetje gek maar ik vind het zoveel fijner om buiten de deur te werken dan thuis. Zeker nu ik mijn scriptie aan het schrijven ben vind ik het fijn om even ergens geïnspireerd te kunnen werken. Op een andere plek en met andere beelden om mij heen. Gewoon ‘even weg van huis’, om het zo te zeggen. Hetzelfde geldt voor het bloggen. Dit doe ik regelmatig ook in de Coffee Company of ergens anders in de buurt. Gewoon even de deur uit om lekker te kunnen schrijven en meteen ook af en toe even een praatje te maken met wat mensen. Ook geen onbelangrijk detail.

Anyway, natuurlijk heb ik wat toffe foto’s gemaakt van deze hotspot aan de Nieuwe Binnenweg en ik ben benieuwd wat jullie ervan vinden.

 

Ik ben trouwens ook echt totally in love with this lingerie  (die je op de laatste foto ziet) van Samsoe & Samsoe, echt waar haha, zwijmel zwijmel! Wat vinden jullie van deze hotspot in Rotterdam?

Liefs,
Sanne

0
4

4 Comments

 • Kirsty

  Het ziet er leuk en uniek uit!

  24 maart 2017 at 21:29 Reply
 • Monique | WritingMonique

  Oeh! Ik ben ook dol op aparte zaakjes, en deze is gaa-aaf! Ik ga dit zeker onthouden, en ik baal nu een beetje dat Rotterdam zo ver weg is.. 🙁

  27 maart 2017 at 09:49 Reply
 • Joanne

  Die lingerie ziet er zooo mooi uit! <3

  27 maart 2017 at 17:26 Reply
 • Saar

  Daar wil ik graag een kijkje nemen. Ben dol op dit soort winkels

  28 maart 2017 at 13:56 Reply
 • Leave a Reply

  Lees vorig bericht:
  Photo Diary #1 | Stage, treinen en kamer opmeten

  Wat een week weer zeg! Door de reistijd die ik...

  Sluiten