0
InGeen categorie

My life | Mijn waardevolle foto’s afgedrukt op aluminium dankzij Fotofabriek.nl

De dagen worden weer langer. De dagen worden weer warmer. En het zomergevoel komt terug. Op zo’n moment krijg ik echt weer reiskriebels. Ik heb zin om te gaan stedentrippen en om te reizen, hostels te gaan verkennen en cultuur te gaan snuiven. Dat is nu eenmaal de behoefte ‘wanderlust’ die ik heb. Van al mijn reisjes wil ik natuurlijk wel foto’s laten afdrukken, delen en herinneringen behouden aan deze avonturen. Dit kan heel simpel en snel via fotofabriek.nl. Lezen jullie mee hoe ik blijvende herinneringen overhoud aan mijn reisjes?

Wanderlust, wanderlust, wanderlust! 

Dat is nu eenmaal een behoorlijke aanwezige behoefte diep in mij. Geen idee hoe die is aangewakkerd maar hij zit er nu eenmaal. En eerlijk gezegd; ik vind het heerlijk! Nieuwe culturen ontdekken, nieuwe mensen leren kennen, hostels ontdekken en gewoon het ultieme geluksmoment ervaren wanneer je weer uit het vliegtuig stapt in een nieuwe stad. En net zoals het reizen, maakt het schrijven over reizen mij intens gelukkig. Heel gek maar daar kan ik over blijven schrijven. Inmiddels kan ik weer behoorlijk wat steden afstrepen op mij reis-lijstje. Uiteraard wil ik wel blijvende herinneren overhouden aan deze tripjes. Aan de mensen die ik ontmoet heb, aan de hostels, de herinneringen met wie ik de reisjes heb gemaakt, en natuurlijk aan de stad.

Fotofabriek.nl, voor je al je blijvende herinneren aan de muur of in een album 

Ongeveer twee weken geleden kreeg ik een mailtje van Fotofabriek.nl met een tof idee. Namelijk een foto laten afdrukken op aluminium waardoor je aan je mooiste foto’s blijvende herinneringen kunt overhouden. Heel tof! En dit is natuurlijk niet het enige wat zij te bieden hebben. Ook kun je fotoboeken laten maken, kalenders, wanddecoraties en noem maar op. Zelf heb gekozen voor een staande foto (20 x 30 m) afgedrukt op aluminium. Een foto afgedrukt op aluminium vind ik zelf net wat aparter dan een ‘gewone foto’. Ook vind ik de matte, industriële uitstraling heel gaaf!

Ik heb veel reisjes gemaakt waar ik waardevolle herinneringen aan heb overgehouden. Bijvoorbeeld aan Italië en Portugal met een vriendinnetje en inmiddels ook wel echt een reismaatje, maar ook aan mijn tijden in Oostenrijk (wat inmiddels wel als mijn tweede huis voelt). Ik heb uiteindelijk gekozen voor een foto uit Toscane. Deze foto is tot nu toe het meest waardevol voor mij omdat ik daar intens gelukkig was. Italië en met name ook Toscane is mijn favoriete land waar ik altijd gelukkig ben, geen zorgen heb en me niet druk maak. Deze plek, in Castiglion Florentino, heb ik me heerlijk gevoeld en dat straalt deze foto voor mij ook uit. Het is absoluut mijn meest waardevolle en favoriete foto waar ik op en top mezelf ben en gewoon heel gelukkig. Deze foto wil ik elke dag gewoon naar kunnen kijken en dit kan dankzij Fotofabriek.nl

Volgende week vrijdag ga ik verhuizen naar Rotterdam. Deze foto neem ik dan mee voor alvast een persoonlijke sfeer te creëren. Waar hij komt weet ik nog niet, maar in ieder geval op een leuk plekje!

Wil je nu ook al jouw blijvende herinneringen en waardevolle momenten afgedrukt hebben om er dagelijks naar te kunnen kijken? Neem dan snel een kijkje op Fotofabriek.nl.

Op welke manier willen jullie blijven denken aan waardevolle momentjes?

Liefs,
Sanne

 

0
1

You may also like

1 Comment

 • Sara

  Hey! Dit vind ik best wel nog leuk eigenlijk! Heb er nog aan gedacht dat je een foto kon laten drukken op aluminium. Het past wel in een strak interieur!

  19 maart 2017 at 13:03 Reply
 • Leave a Reply

  Lees vorig bericht:
  My life | Het nadeel van een blogger als vriendin hebben

  Dit onderwerp kwam ineens in mij op en ik weet...

  Sluiten