0
InMy life

My life | Het nadeel van een blogger als vriendin hebben

Dit onderwerp kwam ineens in mij op en ik weet (bijna) zeker dat het voor veel van jullie herkenbaar is/moet zijn. Het onderwerp ‘blogger zijn’. Mijn vriendinnen, vrienden en familie vinden het allemaal wel leuk, maar ik weet ook wel voor 100% zeker dat er bepaalde momenten zijn dat ze denken ‘niet weer, niet alweer tachtigduizend foto’s maken tot er een goede tussen zit‘. En ik geef ze groot gelijk, maar ik ben nu eenmaal blogger. Wat ik denk dat mensen het meest vervelend vinden aan mij als blogger? Lees maar even mee. 

 1. Chagrijnig zijn omdat ik geen goede foto kan maken omdat de tafel/ondergrond niet fotogeniek genoeg is. Dan maar een paar verschillende poses en alles goed neerleggen om toch een goede foto te kunnen maken. Geen foto kan ook niet. Vervelend dit, hè?
 2. Drie(!) verschillende foto’s maken van een bepaald moment. Waarom? Omdat de foto’s op Snapchat en Instagram Stories niet het juiste formaat hebben voor mijn blog. En geen Snapchat en/of Instagram Storie kan ook écht niet hoor, haha….
 3.  Ongeveer honderdduizend foto’s maken wanneer ik op reis ben. Stel dat er een paar niet helemaal goed zijn. 
 4. In elke stad outfitfoto’s willen maken. Hoort erbij!
 5. Regelmatig een foto plaatsen op Instgram of een foto toevoegen aan Instagram Stories. Ik wil mijn volgers wel op de hoogte kunnen houden.
 6. Als ik met vriendinnen ben stedentrippen (of familie ook wel) midden op straat een foto willen maken. Hallo, hoort er wel bij, leuke momenten enzo. Ik weet heeeel erg goed dat er vriendinnen zijn die dit alles behalve cool vinden, haha. Toch doe ik het vaak gewoon. Moet je maar niet met een blogger gaan stedentrippen, hihi (en geloof me, uiteindelijk zijn ze me wel een beetje dankbaar als het een leuke foto is geworden. 
 7. Ontzettend perfectionistisch zijn als het om de foto’s gaat. ‘Nee, hier zit mijn haar niet‘ , ‘Nu was je te snel‘ enzovoort. Herkenbaar? Haha. 

En zo ken ik nog wel voorbeelden, maar daar kom ik zo even niet 1 2 3 op. Die houd ik gewoon even in mijn hoofd voor het vervolg van dit artikel. Herkenbaar voor jullie, of hebben jullie andere issues? 

Volgen jullie mij trouwens al op Instagram Stories (Sannedoonl) en op Snapchat (MWF_nl)

Liefs,
Sanne 

0
5

You may also like

5 Comments

 • Joanne

  Wat een grappige post! Ik hou zelf ook zo van instagram :p

  15 maart 2017 at 14:54 Reply
 • Rianne

  Haha helemaal met je eens! Vooral die honderdduizend foto’s maken op vakanties… Leuke blog heb je 🙂 !

  15 maart 2017 at 15:07 Reply
 • Lieke

  Ik kan me hier wel in vinden haha. Gelukkig heb ik een vriend die graag mee outfit foto’s gaat maken en vriendinnen die mijn nieuwe make-upjes of producten die ik ontvang alleen maar leuk vinden.

  15 maart 2017 at 16:42 Reply
  • sannedoo

   Haha ja, bij mij ook zeker wel hoor. Maar ik weet ook wel bijna zeker dat ze soms denken: ‘San, je kan ook dingen doen zónder een hele serie foto’s te maken.’ hihi.

   15 maart 2017 at 17:04 Reply

  Leave a Reply

  Lees vorig bericht:
  Sanne on the road | Catania, Sicily

  Sluiten