Search here...
0
TOP
My life St Anton Am Arlberg

My life | Een weekje snowboarden in Sankt Anton am Arlberg

Ja hoor, het is eindelijk weer zo ver. Vannacht vertrek ik naar Oostenrijk, naar Sankt Anton am Arlberg. Dit is ook écht absoluut mijn favoriete locatie om een week heerlijk te snowboarden. Wintersport is toch ook wel echt mijn favoriete vakanties. Ik heb er wel is over na moeten denken omdat ik ook onwijs houd van het reizen en de zon (met name Italië), maar er gaat toch niets boven St Anton en snowboarden hoor. 

Afgelopen jaar was ik ook in St Anton en ik heb daar wel een van de heerlijkste weken gehad van 2016. Klinkt best overdreven denk ik, maar toch is het zo. Wat is er nou fijner dan wakker worden middenin de bergen, de verse sneeuw ’s morgens ruiken, als eerste de skilift naar boven nemen en heel de dag touren door de bergen van Oostenrijk? Hier mag je mij 24/7 voor wakker maken, haha. Wat ik daarnaast ook zo fijn vind aan wintersport is het idee dat je niet na hoeft te denken wat je die dag gaat doen. Je gaat gewon heel de dag de piste op, tussen de middag de meest goddelijke lunches die er zijn nuttigen (de lunches daar zijn zó lekker) dan heel de middag tot 16:00/16:30 uur nog touren en boarden door de bergen van Oostenrijk. En dit dagelijks. No better life, right?

Wat ik nou zo heerlijk aan wintersport en snowboarden vind? Ik heb het is op een rijtje gezet.

 • De geur van verse sneeuw ’s morgens als je wakker wordt en gaat ontbijten. Je zet je raam open en je ruikt de verse sneeuw, halleluja
 • Heel de ochtend en middag de bergen in St Anton verder verkennen, nieuwe routes uitstippelen en gewoon heel de dag touren
 • De meest goddelijke lunches nuttigen op de pistes 
 • Schaamteloos tijdens de lunch al gewoon je biertje kunnen bestellen
 • Een zijn met de sneeuw en je snowboard. Het gevoel wat ik heb als ik bovenop een berg sta en bijna naar beneden ga. Het gevoel wat ik dan heb is onbeschrijfelijk. Gewoon mijn snowboard en ik en nothing else matters 
 • Gewoon gezellig met familie, mijn vriendje of vrienden genieten van de sfeer
 • De meest slechte Nederlandse (in St Anton niet heel veel Dutch songs), Engelse, Duitse en Oostenrijkse muziek tijdens après-skiën GENIAAL vinden en zonder schaamte keihard meezingen
 • En dit alles gewoon de tweede dag opnieuw 

Heb ik jullie al warm gemaakt en overtuigd? Anders weet ik (bijna) zeker dat dit mij wel gaat lukken wanneer ik de foto’s met jullie deel. Mochten jullie mijn persoonlijke foto’s en video”s willen volgen, houd dan mijn Instagram (Sannedoonl) goed in de gaten. Ik zal zeker iedere dag Instagram Stories plaatsen. 

Liefs,
Sanne

«

»

1 COMMENT

 • Lieke

  Ik ben nog nooit op wintersport geweest en heb in mijn leven maar één keer gesnowboard. Geniet er van!

Leave a Comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *