0
InOutfits

Lange vesten en hakken | Another cosy day

Het weekend had ik eindelijk weer is tijd om outfitfoto’s te maken, en daarom heb ik meteen twee outfits op de foto gezet. Allebei zijn dit outfits die ik heel fijn vind tijdens de wat koudere dagen. Ook deze outfit is inmiddels een van mijn favorieten. Naast oversized truien, vind ik lange vesten ook lekker zitten. Dit vest heb ik inmiddels ook gebombardeerd tot lievelingsvest, haha. Dit keer had ik een zwart lang vest gecombineerd met mijn Italiaanse broek van Vanessa Scottzwarte laarsjes met hak en tijgerprint aan de achterkant, en een wit blousje van Dr. Denim. Het lange vest is van Miss Charm Paris. En voor degene die het willen weten (kreeg na de laatste outfitpost hier vragen over) de jas is van Airforce. 

Wat vinden jullie van deze outfit? 

Liefs,
Sanne

0
16

You may also like

16 Comments

 • Sara

  Ik vind het een leuke outfit. Persoonlijk zou ik hier kiezen voor een ondoorzichtig hemdje. Ik vind de cardigan wel heel erg mooi & origineel.

  31 januari 2017 at 15:01 Reply
  • sannedoo

   Haha ja, ik heb nu deze keuze gemaakt, maar ik snap je wel. Dit zou ik ook niet heel snel aantrekken naar kantoor of iets, gewoon op een vrije dag! Maar thanks 🙂

   31 januari 2017 at 15:08 Reply
 • Kirsty

  Mooie outfit! De foto’s vind ik ook leuk.

  31 januari 2017 at 17:13 Reply
 • Charel

  Ben dol op je outfit <3

  31 januari 2017 at 20:00 Reply
 • Els

  Hele mooie outfit. Ik zal hem zo aan doen, alleen dan wel gewoon een witte blouse. Ik durf dat niet zo.

  1 februari 2017 at 06:19 Reply
 • Monique | WritingMonique

  Leuke outfit! Dat vest is zó geweldig!

  2 februari 2017 at 12:35 Reply
 • Bertine

  oh wat een onwijs tof vest zeg!

  2 februari 2017 at 17:49 Reply
 • Charel

  Super leuke outfit! En wat heb je mooie foto’s gemaakt zeg X

  2 februari 2017 at 22:23 Reply
 • Elles

  Dat vest is zooo ontzettend leuk! Love it! Erg leuk gecombineerd ook!
  Liefs,
  Elles

  3 februari 2017 at 17:04 Reply
 • Florentine

  Wauw wat een gave outfit!! helemaal mijn ding:-)
  Super mooie blog heb je<3
  Liefs, Florentine

  6 februari 2017 at 01:02 Reply
 • Marsha

  Hele leuke outfit heb je gecombineerd!

  7 februari 2017 at 13:46 Reply
 • Leave a Reply

  Lees vorig bericht:
  Photo Diary | Sporten, studiedingetjes en veel borrelen

  En ook heb ik eindelijk weer tijd voor mijn Photo...

  Sluiten