Lange vesten en hakken | Another cosy day

Lange vesten en hakken | Another cosy day

Het weekend had ik eindelijk weer is tijd om outfitfoto’s te maken, en daarom heb ik meteen twee outfits op de foto gezet. Allebei zijn dit outfits die ik heel fijn vind tijdens de wat koudere dagen. Ook deze outfit is inmiddels een van mijn favorieten. Naast oversized truien, vind ik lange vesten ook lekker zitten. Dit vest heb ik inmiddels ook gebombardeerd tot lievelingsvest, haha. Dit keer had ik een zwart lang vest gecombineerd met mijn Italiaanse broek van Vanessa Scottzwarte laarsjes met hak en tijgerprint aan de achterkant, en een wit blousje van Dr. Denim. Het lange vest is van Miss Charm Paris. En voor degene die het willen weten (kreeg na de laatste outfitpost hier vragen over) de jas is van Airforce. 

Wat vinden jullie van deze outfit? 

Liefs,
Sanne

sannedoo
Ik ben Sanne, ik ben momenteel mijn scriptie aan het schrijven, student @ TMO, blogger van Sannedoo.nl. Op mijn blog deel ik mijn persoonlijke verhalen en passies met de online wereld. Veel leesplezier!

You May Also Like

16 Comments

 • Sara 31 januari 2017 15:01

  Ik vind het een leuke outfit. Persoonlijk zou ik hier kiezen voor een ondoorzichtig hemdje. Ik vind de cardigan wel heel erg mooi & origineel.

  • sannedoo 31 januari 2017 15:08

   Haha ja, ik heb nu deze keuze gemaakt, maar ik snap je wel. Dit zou ik ook niet heel snel aantrekken naar kantoor of iets, gewoon op een vrije dag! Maar thanks 🙂

 • Kirsty 31 januari 2017 17:13

  Mooie outfit! De foto’s vind ik ook leuk.

 • Charel 31 januari 2017 20:00

  Ben dol op je outfit <3

 • Els 1 februari 2017 06:19

  Hele mooie outfit. Ik zal hem zo aan doen, alleen dan wel gewoon een witte blouse. Ik durf dat niet zo.

 • Monique | WritingMonique 2 februari 2017 12:35

  Leuke outfit! Dat vest is zó geweldig!

 • Bertine 2 februari 2017 17:49

  oh wat een onwijs tof vest zeg!

 • Charel 2 februari 2017 22:23

  Super leuke outfit! En wat heb je mooie foto’s gemaakt zeg X

 • Elles 3 februari 2017 17:04

  Dat vest is zooo ontzettend leuk! Love it! Erg leuk gecombineerd ook!
  Liefs,
  Elles

 • Florentine 6 februari 2017 01:02

  Wauw wat een gave outfit!! helemaal mijn ding:-)
  Super mooie blog heb je<3
  Liefs, Florentine

 • Marsha 7 februari 2017 13:46

  Hele leuke outfit heb je gecombineerd!

Leave a Reply

Lees vorig bericht:
Photo Diary | Sporten, studiedingetjes en veel borrelen

En ook heb ik eindelijk weer tijd voor mijn Photo...

Sluiten