Lange vesten en hakken | Another cosy day

Het weekend had ik eindelijk weer is tijd om outfitfoto’s te maken, en daarom heb ik meteen twee outfits op de foto gezet. Allebei zijn dit outfits die ik heel fijn vind tijdens de wat koudere dagen. Ook deze outfit is inmiddels een van mijn favorieten. Naast oversized truien, vind ik lange vesten ook lekker zitten. Dit vest heb ik inmiddels ook gebombardeerd tot lievelingsvest, haha. Dit keer had ik een zwart lang vest gecombineerd met mijn Italiaanse broek van Vanessa Scottzwarte laarsjes met hak en tijgerprint aan de achterkant, en een wit blousje van Dr. Denim. Het lange vest is van Miss Charm Paris. En voor degene die het willen weten (kreeg na de laatste outfitpost hier vragen over) de jas is van Airforce. 

Wat vinden jullie van deze outfit? 

Liefs,
Sanne

Volg:

16 Reacties

 1. 31 januari 2017 / 15:01

  Ik vind het een leuke outfit. Persoonlijk zou ik hier kiezen voor een ondoorzichtig hemdje. Ik vind de cardigan wel heel erg mooi & origineel.

  • 31 januari 2017 / 15:08

   Haha ja, ik heb nu deze keuze gemaakt, maar ik snap je wel. Dit zou ik ook niet heel snel aantrekken naar kantoor of iets, gewoon op een vrije dag! Maar thanks 🙂

 2. 1 februari 2017 / 06:19

  Hele mooie outfit. Ik zal hem zo aan doen, alleen dan wel gewoon een witte blouse. Ik durf dat niet zo.

 3. 2 februari 2017 / 22:23

  Super leuke outfit! En wat heb je mooie foto’s gemaakt zeg X

 4. 3 februari 2017 / 17:04

  Dat vest is zooo ontzettend leuk! Love it! Erg leuk gecombineerd ook!
  Liefs,
  Elles

 5. 6 februari 2017 / 01:02

  Wauw wat een gave outfit!! helemaal mijn ding:-)
  Super mooie blog heb je<3
  Liefs, Florentine

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *