Het weekend had ik eindelijk weer is tijd om outfitfoto’s te maken, en daarom heb ik meteen twee outfits op de foto gezet. Allebei zijn dit outfits die ik heel fijn vind tijdens de wat koudere dagen. Ook deze outfit is inmiddels een van mijn favorieten. Naast oversized truien, vind ik lange vesten ook lekker zitten. Dit vest heb ik inmiddels ook gebombardeerd tot lievelingsvest, haha. Dit keer had ik een zwart lang vest gecombineerd met mijn Italiaanse broek van Vanessa Scott,Β zwarte laarsjes met hak en tijgerprint aan de achterkant, en een wit blousje van Dr. Denim. Het lange vest is van Miss Charm Paris. En voor degene die het willen weten (kreeg na de laatste outfitpost hier vragen over) de jas is van Airforce.Β 

Wat vinden jullie van deze outfit?Β 

Liefs,
Sanne

Author

Ik ben Sanne, ik ben momenteel mijn scriptie aan het schrijven, student @ TMO, blogger van Sannedoo.nl. Op mijn blog deel ik mijn persoonlijke verhalen en passies met de online wereld. Veel leesplezier!

16 Comments

  1. Ik vind het een leuke outfit. Persoonlijk zou ik hier kiezen voor een ondoorzichtig hemdje. Ik vind de cardigan wel heel erg mooi & origineel.

    • Haha ja, ik heb nu deze keuze gemaakt, maar ik snap je wel. Dit zou ik ook niet heel snel aantrekken naar kantoor of iets, gewoon op een vrije dag! Maar thanks πŸ™‚

  2. Hele mooie outfit. Ik zal hem zo aan doen, alleen dan wel gewoon een witte blouse. Ik durf dat niet zo.

Write A Comment

Pin It
Lees vorig bericht:
Photo Diary | Sporten, studiedingetjes en veel borrelen

En ook heb ik eindelijk weer tijd voor mijn Photo...

Sluiten