Lange vesten en hakken | Another cosy day

Het weekend had ik eindelijk weer is tijd om outfitfoto’s te maken, en daarom heb ik meteen twee outfits op de foto gezet. Allebei zijn dit outfits die ik heel fijn vind tijdens de wat koudere dagen. Ook deze outfit is inmiddels een van mijn favorieten. Naast oversized truien, vind ik lange vesten ook lekker zitten. Dit vest heb ik inmiddels ook gebombardeerd tot lievelingsvest, haha. Dit keer had ik een zwart lang vest gecombineerd met mijn Italiaanse broek van Vanessa Scottzwarte laarsjes met hak en tijgerprint aan de achterkant, en een wit blousje van Dr. Denim. Het lange vest is van Miss Charm Paris. En voor degene die het willen weten (kreeg na de laatste outfitpost hier vragen over) de jas is van Airforce. 

Wat vinden jullie van deze outfit? 

Liefs,
Sanne

sannedoo

Ik ben Sanne, ik ben momenteel mijn scriptie aan het schrijven, student @ TMO, blogger van Sannedoo.nl. Op mijn blog deel ik mijn persoonlijke verhalen en passies met de online wereld. Veel leesplezier!

RELATED POSTS

16 Comments

 1. Beantwoorden

  Sara

  31 januari 2017

  Ik vind het een leuke outfit. Persoonlijk zou ik hier kiezen voor een ondoorzichtig hemdje. Ik vind de cardigan wel heel erg mooi & origineel.

  • Beantwoorden

   sannedoo

   31 januari 2017

   Haha ja, ik heb nu deze keuze gemaakt, maar ik snap je wel. Dit zou ik ook niet heel snel aantrekken naar kantoor of iets, gewoon op een vrije dag! Maar thanks 🙂

 2. Beantwoorden

  Kirsty

  31 januari 2017

  Mooie outfit! De foto’s vind ik ook leuk.

 3. Beantwoorden

  Charel

  31 januari 2017

  Ben dol op je outfit <3

 4. Beantwoorden

  Els

  1 februari 2017

  Hele mooie outfit. Ik zal hem zo aan doen, alleen dan wel gewoon een witte blouse. Ik durf dat niet zo.

 5. Beantwoorden

  Monique | WritingMonique

  2 februari 2017

  Leuke outfit! Dat vest is zó geweldig!

  • Beantwoorden

   sannedoo

   2 februari 2017

   Hij is leuk he! 🙂

 6. Beantwoorden

  Bertine

  2 februari 2017

  oh wat een onwijs tof vest zeg!

 7. Beantwoorden

  Charel

  2 februari 2017

  Super leuke outfit! En wat heb je mooie foto’s gemaakt zeg X

 8. Beantwoorden

  Elles

  3 februari 2017

  Dat vest is zooo ontzettend leuk! Love it! Erg leuk gecombineerd ook!
  Liefs,
  Elles

 9. Beantwoorden

  Florentine

  6 februari 2017

  Wauw wat een gave outfit!! helemaal mijn ding:-)
  Super mooie blog heb je<3
  Liefs, Florentine

 10. Beantwoorden

  Marsha

  7 februari 2017

  Hele leuke outfit heb je gecombineerd!

LEAVE A COMMENT

Lees vorig bericht:
Photo Diary | Sporten, studiedingetjes en veel borrelen

En ook heb ik eindelijk weer tijd voor mijn Photo...

Sluiten