0
InPhoto Diary

Photo Diary | Sporten, studiedingetjes en veel borrelen

En ook heb ik eindelijk weer tijd voor mijn Photo Diary. De laatste is best wel lang geleden, right? Sowieso vóór Portugal is de laatste online gekomen. Anyway, ik zit heel de middag al ‘opgesloten’ in mijn studeerkamer achter mijn bureau. Het is echt een typische thuisblijf-studie-blog-zondag. Veel studiedingetjes (valorisatie, herkansingen leren), administratie en artikelen schrijven voor Sanne Doo. Soms zijn deze dagen wel gewoon even fijn tussendoor. 

We beginnen deze Photo Diary even met leuk nieuws: We hebben ons onderzoek gehaald, hij is goedgekeurd!!!! Afgelopen woensdag hadden we het colloquium, en deze weken moeten we de valorisatie afronden. De 15e (februari) moeten we de valorisatie presenteren aan het bedrijf. Ook wel weer spannend, hihi. Verder moet ik deze week ook nog wel wat leren voor mijn herkansingen die ik in de week van 6 februari heb dus nog wel een drukke week. Ik heb regelmatig afgesproken met vriendinnen in de stad, ben uit eten geweest en ik heb EINDELIJK tijd gehad voor outfitfoto’s! Het is lang geleden dat ik hier tijd voor heb gehad. De eerste outfit kunnen jullie hier zien en halverwege volgende week komt de tweede outfit online. En begin januari ben ik natuurlijk naar Portugal geweest. Ik was er nog niet eerder geweest, maar ik vind het een tof land! Supervriendelijke mensen, mooie stad en lekker eten.  Nou ja, op naar de foto’s! 

Lekker veel sporten

Borrelen in de stad. Ik hou van urenlang borrelen, een van de fijnste dingen, hihi

ENNNN natuurlijk is van de week mijn nieuwe layout en veranderde brand image online gekomen. Ben er nog steeds heel blij mee. Hebben jullie het verhaal hierachter al gelezen? Je kunt het artikel hier lezen. 

Woensdagochtend moest ik om 7.20 (!) de trein vanuit Rotterdam naar Doorn hebben. Die dag hadden we namelijk het colloquium van ons onderzoek. Ze waren heel tevreden en het enige wat ze zeiden ‘heel kort & krachtig gepresenteerd, goed gedaan’. We waren blij, haha! 

Even gek doen met mijn scriptiemaatje op station Driebergen, haha

Chocomel en thee leuten bij Pierre in Rotterdam. Een van mijn favoriete plekjes om te koffie te drinken, voor lunch maar ook voor diner. 

Still heimwee naar Portugal. Ondanks dat het gemiddeld maar 17/18 graden was overdag voelde het zoveel lekkerder dan hier in Nederland. Brrrrrr! 

Waaarom heb ik toch altijd een ladder? Ik en panty’s gaan niet samen, i guess 

Work work work

Donderdag na werk had ik welgeteld 5 (!) minuten om even wat anders aan te trekken voordat ik weer naar de stad ging. Borrelen en daarna even en kijkje nemen bij IFFR (Internationaal Film Festival Rotterdam). Ik vind de sfeer hiervan altijd geweldig. Internationale films uit heel de wereld die met wat minder minder middelen (of niet) zijn gemaakt, worden in Rotterdam tijdens dit festival gedraaid. Love it! 

Vrijdag heb ik wat voor studie gedaan en outfitfoto’s gemaakt (favoooo trui haha) 

It’s saturdaaay! Bloggen, outfitfoto’s en administratie. En studie of course. 

En weer uit eten, OEPS! Ik houd gewoon iets teveel van eten en genieten…. 

Zondagochtend weer even beentjes trainen 

Zondagmiddag heb ik braaf wat herkansingen geleerd, artikelen geschreven en ben ik bezig geweest met een paar leuke samenwerkingen voor Sanne Doo. 

Appelspek-pannenkoek als lunch, like

Dit waren de foto’s voor deze week weer. Aankomende week dus even veel leren voor mijn herkansingen, aan de valorisatie werken en verder heb nog wat dingetjes afgesproken met vriendinnen. Oja en natuurlijk weer veel sporten. Over drie weken ga ik al naar St Anton, lekker snowboarden. Aaaah zin in! Succes met studie/werk weer deze week guys. 

Liefs,
Sanne

0
3

You may also like

3 Comments

 • Elles

  Wauw! Je hebt echt ontzettend leuke foto’s gemaakt zeg!
  Liefs,
  Elles

  30 januari 2017 at 11:06 Reply
 • Neslihan

  Love this snapchat’s filter!

  Neslihan x
  http://www.stayclassi.com

  30 januari 2017 at 13:13 Reply
 • Els

  Wat een leuke foto’s en wat een leuke dingen. Ik ben een paar jaar geleden ook naar Portugal geweest. Zo’n heerlijk land.

  30 januari 2017 at 17:55 Reply
 • Leave a Reply

  Lees vorig bericht:
  Oversized sweater & stripes | Lekker cosy tijdens de koude dagen

  Herkennen jullie dat? Van die koude winterdagen waarbij je het...

  Sluiten