0
InOutfits, Outfits

Oversized sweater & stripes | Lekker cosy tijdens de koude dagen

Herkennen jullie dat? Van die koude winterdagen waarbij je het liefst op de bank kruipt met een kop chocolademelk en een dekentje? Ik herken ze maar al te goed. Ik ben namelijk alles behalve een wintermens (Oké alleen wintersport vind ik heerlijk dan). Met die koude dagen draag ik het liefst truien, warme vesten en bikerboots. Dit is een van mijn favoriete outfits. Ik hou van dit soort truien; hij is baggy, lekker warm en zit gewoon onwijs lekker. En dit zeker in combinatie met mijn zwarte Italiaanse broek en bikerboots. En uiteraard ook met mijn nieuwe, warme jas. Ik vind het trouwens allebei supertoffe merken, waarvan de broek en de trui zijn! 

Oversized sweaters & Stripes, just a regular day

De trui is van By Julie, de zwarte broek is van Vanessa Scott en de laarsjes zijn van G-Star

Wat vinden jullie van deze outfit? 

Liefs,
Sanne

 

0
5

You may also like

5 Comments

 • Mariëlle

  Volgens mij heb ik de broek ook hihi! Leuke en warme outfit!

  29 januari 2017 at 16:16 Reply
  • sannedoo

   Hahah grappig! Ik vind hem heel fijn.

   29 januari 2017 at 20:22 Reply
 • Charlotte

  Leuke outfit, zit heerlijk warm zo he :)C

  29 januari 2017 at 16:30 Reply
 • Simone

  Staat je goed! (: Ik ben vooral fan van je trui, heerlijk inderdaad, zeker met dit weer! X

  29 januari 2017 at 17:32 Reply
 • Yvett

  Erg leuke broek 🙂

  29 januari 2017 at 18:48 Reply
 • Leave a Reply

  Lees vorig bericht:
  Brand new image & layout

  Een brand new image en een nieuwe layout. Een heel...

  Sluiten