Een brand new image en een nieuwe layout. Een heel brand new image is misschien wel wat aan de overdreven kant, maar ik ben wel een bepaalde richting ingeslagen. Ik heb een keuze gemaakt wat betreft mijn marktsegmentatie en welke richting ik op wil. Natuurlijk zat ik al wel in een bepaalde richting, maar nu heb ik voor mezelf wel echt een bepaald gebied gekozen waar ik me verder op wil focussen en dus ook waar ik over wil gaan schrijven. Welke kant ik met mijn blog op ga? Dat kun je in dit artikel lezen! 

Wander. Travel. Explore. Love. Grow ofwel mijn brand new image

Eigenlijk zijn dit wel de vijf woorden die mijn nieuwe image kunnen omschrijven. Deze woorden omschrijven mij als persoon, maar ook meteen mijn blog. Op Sanne Doo vind je allerlei artikelen over mijn passies, persoonlijke ervaringen, studie, toekomst, reizen en mode. Dit klinkt best nog wel breed, maar mijn blog heeft nu wel echt een segmentatie. De artikelen die je kunt vinden op Sanne Doo zijn geschreven vanuit mijn eigen ervaring om jullie als lezer te kunnen inspireren. Dit wil ik doen vanuit wie ik ben als persoon en met welke keuzes, ervaringen et cetera, ik struggle. Maar ook vind ik het onwijs leuk om met jullie mijn reisverhalen te delen en de hostels die ik bezocht heb. Jullie hebben het vast al wel steeds meer gezien, maar het reizen heeft wel een belangrijk thema ingenomen op mijn blog. Ik ben namelijk een ontzettende fan van reizen, prikkels opdoen, nieuwe mensen ontmoeten. En omdat dit wel echt een van mijn passies is, hoort dit nu ook eenmaal bij mijn blog. Maar ook zeker niet te vergeten: toekomst, studie, afstuderen. Dit zijn ook dingen waarmee ik te maken ga krijgen, maar iedereen in een bepaalde fase. En hoe fijn is het dan wel niet om te lezen dat je absoluut niet de enige bent? 

De artikelen die je kunt vinden op Sanne Doo zijn geschreven vanuit mijn eigen ervaring om jullie als lezer te kunnen inspireren. Dit wil ik doen vanuit wie ik ben als persoon en met welke keuzes, ervaringen et cetera, ik struggle. Maar ook vind ik het onwijs leuk om met jullie mijn reisverhalen te delen en de hostels die ik bezocht heb. 

Wander. Travel. Explore. Love. Grow. om deze woorden draait het (vind ik) grotendeels wel in het leven. Het is toch heerlijk om te ontdekken, nieuwe dingen te ervaren, lief te hebben en te groeien? En dit allemaal vanuit jouw eigen persoon, vanuit wie jij bent. Of je nu wel of niet van het reizen, avontuur en het opdoen van nieuwe prikkels bent, dan heb jij vast ook je struggles wel in Nederland. 

Ik doe gewoon wat ik het liefste doe en dat is schrijven. En natuurlijk hoop ik dat ik jullie met mijn persoonlijke verhalen, ervaringen en passies kan raken, dat er dingen gedeeld kunnen worden en dat bepaalde dingen herkenbaar zullen zijn. 

Ik heb Sanne Doo gesegmenteerd in een bepaalde online markt, maar dat is alleen maar omdat ik het zelf ook prettig vind om te weten waar ik precies naartoe wil met mijn blog. En ik denk dat het ook wel een beetje interessant is voor jullie als lezer, wat jullie nu precies van mijn blog kunnen verwachten wanneer je een bezoekje brengt! 

En natuurlijk hoort er bij dit vernieuwde image een andere layout……. ik ben zó blij hiermee!

De layout die ik hiervoor had was prima. Hij was niet lelijk, hij was overzichtelijk, maar ik vond hem niet per definitie mooi. Heel stom misschien, maar steeds ben ik blijven twijfelen over de layout. Heeft vast ook te maken gehad met welke kant ik precies op wilde. Maaaar, met deze layout ben ik wel echt onwijs blij! Ik vind hem bij mijn nieuwe image passen, bij mij als persoon en bij hetgeen dat ik wil uitstralen. Classy, chic en toch pakkend (hoop ik), haha. 

Nu is toch wel mijn brandende vraag: wat vinden jullie van deze layout en de richting? Laat maar horen wat je ervan vindt. En natuurlijk ook als je het wat minder vindt, wil ik het graag horen. Word ik niet minder van, hihi! 

Liefs, Sanne

Author

Ik ben Sanne, ik ben momenteel mijn scriptie aan het schrijven, student @ TMO, blogger van Sannedoo.nl. Op mijn blog deel ik mijn persoonlijke verhalen en passies met de online wereld. Veel leesplezier!

15 Comments

  1. Heel mooi!! En chique en classy is ook precies wat bij mij opkwam toen ik je nieuwe lay-out zag. Tof dat je wat meer voor jezelf duidelijk hebt welke richting je op wilt en ik denk dat het een hele goede keuze is. Innoverend en onderscheidend haha 😉

    Ik blijf je volgen, natuurlijk! Ben benieuwd 🙂

    Liefs!

  2. Je layout ziet er mooi uit! En ik denk dat het belangrijkste bij deze nieuwe richting voor je blog vooral is of jij het zelf leuk vind; dan straalt dat er ook vanaf en worden lezers vanzelf enthousiast 🙂

  3. Ik heb je blog niet mee kunnen maken voor dit bericht want ik ben er nu pas op gekomen :P. Ik vind wel dat dit artikel zelf al een boost geeft, ik voel gewoon jouw nieuwe zin in het bloggen. De nieuwe flow zeg maar :P. Wat mij betreft is dit een geheel nieuwe blog, en ik zal niet achterom kijken maar vooruit naar je nieuwe blogposts… 🙂

Write A Comment

Pin It
Lees vorig bericht:
Beauty | Mijn dagelijkse (basis) make-up

Ik krijg wel is de vraag welke producten ik gebruik...

Sluiten