0
InThoughts

Thoughts | Nieuwjaarsplannen, wat ik dit jaar anders ga doen?

2016 was een fijn jaar. Ik heb onwijs veel leuke, minder leuke momenten meegemaakt, veel ondernomen over wat ik anders wil gaan doen, Sanne Doo een stapje hogerop getild en veel mooie momenten gehad met vrienden en familie. Al met al was 2016 een heel fijn jaar. Op naar 2017! Wat ik dit jaar anders wil gaan doen en welke ideeën ik heb? Dat kun je lezen in dit artikel.

 1. Mooiere foto’s voor mijn blog gaan maken. Ik heb een spiegelreflexcamera die ik regelmatig gebruik, maar ik wil hier meer mee gaan doen. Ook ben ik aan het sparen voor een nieuwe Canon. Ik wil veel meer tijd en energie gaan steken in fotografie. 
 2. Meer actief zijn met mijn blog, op Snapchat en Instagram. Op Insta ben ik volgens mij wel redelijk actief, maar op mijn blog iets minder en ook op Snapchat mag ik wel iets actiever zijn. En soms twijfel ik ook of ik op Insta meer mooiere foto’s “moet” plaatsen omtrent mijn blog, of dat jullie het juist ook leuk vinden dat ik veel sociale foto’s deel over wat ik doe in mijn dagelijkse leven. Wat vinden jullie? 🙂 
 3. Mijn blog Sanne Doo nog weer een stapje hogerop tillen en inschrijven bij de KVK. Hier denk ik al langer over na, maar toch blijf ik twijfelen. Is mijn blog wel goed/interessant genoeg? is hij wel uniek genoeg? Daarom wil ik er dit jaar keihard aan werken om het nóg leuker en unieker te gaan maken, meer te plaatsen en hem uiteindelijk toch te gaan inschrijven bij de KVK. Het blijft toch wel echt mijn kindje waar ik meer mee wil gaan doen en trots op ben. 
 4. Voor mei mezelf inschrijven voor de Premaster Business Administration aan de EUR en de testen hiervoor halen. Ik heb in dit artikel al verteld dat ik de keuze heb gemaakt om door te studeren en daarvoor moet ik natuurlijk een Premaster eerst doen. De Erasmus is behoorlijk streng en daarom moet ik ook een goede motivatie hebben en de G-MAT test halen. Na de Premaster kan ik dan de master Marketingmanagement gaan doen. Dit wil ik wel in voltijd gaan doen, maar dan naast mijn werk. Of dit op de BSO of iets in de richting van mijn huidige studie is weet ik nog niet 100% zeker. 
 5. Een kamer in Rotterdam vinden. Ondanks dat ik het thuis prima heb en lieve ouders heb, mis ik mijn eigen plekje nog steeds behoorlijk. Weer thuiswonen en mijn eigen plekje in Doorn hebben moeten opgeven is mij zwaarder gevallen dan ik had verwacht. Daarom ga ik weer op zoek naar iets leuks voor mezelf in Rotterdam. 
 6. Mijn scriptie goed afronden en een leuke stageperiode ervan maken. Binnenkort moet ik mijn scriptie goed afronden, colloquium en de valorisatie voldoende maken. We moeten nog wat kleine dingetjes aanpassen aan ons onderzoek en dan kunnen we hopelijk verder met de andere dingen. Daarna natuurlijk op stage! 
 7. In de zomer wil ik in Italië een maandje in hostels gaan werken. Dit omdat ik de sfeer onwijs leuk vind en ik gewoon even iets nodig heb voordat ik hier weer verder ga met werk en mijn Premaster. Italië is zoals jullie inmiddels wel weten mijn favoriete land. Hiervoor moet ik natuurlijk nog wat dingetjes regelen en dit ga ik dan ook het komende halfjaar doen. 
 8. En als laatste wil ik meer voor mezelf gaan kiezen. Klinkt heel makkelijk en misschien ook wel cliché, maar ik weet van mezelf dat ik het vaak belangrijker vind dat een ander blij is dan ikzelf. En hierdoor maak ik wel is keuzes waar ik me helemaal niet prettig bij voel. Ik wil gewoon wel die vriendin blijven die ik altijd ben geweest, maar wel meer voor mezelf kiezen in waar ik wel of geen zin heb. Iedereen gelukkig maken kan ik toch niet en zeker niet wanneer ik dingen die waar ik niet achtersta, alleen maar om de ander een plezier te doen. Vaker nee zeggen en bewust kiezen voor bepaalde dingen is dan ook iets waar ik aan ga werken dit jaar. 

We gaan er in ieder geval weer een topjaar van maken met een heleboel mooie momenten! Ik ga het jaar al wel goed beginnen met een weekje Portugal volgende week, zin in! Hebben jullie ook bepaalde ideeën of iets wat jullie willen gaan waarmaken/anders willen gaan doen? En wat vinden jullie trouwens nu van mijn Insta? Meer mooiere foto’s omtrent mijn blog delen of vinden jullie dit juist leuk, hoe ik het nu doe? Vind het wel leuk om te horen, haha

Alvast een fijne start van 2017 lieverds! 

Liefs,
Sanne

0
3

You may also like

3 Comments

 • Laura | lajoiedevivre

  Als je wat meer met fotograferen experimenteert, zou je dan een artikel willen schrijven hierover? Ben zelf nog goed aan het zoeken hoe ik het best mijn canon gebruik, maar ben er nog niet heel erg tevreden van. Ik lees dus graag tips van een ander 🙂

  5 januari 2017 at 10:19 Reply
  • sannedoo

   Ja, geen probleem! Ben inderdaad ook van plan om mijn fotografie meer te betrekken bij mijn blog. Op dit moment heb ik zelf nog een Sony, maar ik wil over op de Canon omdat je er wel meer mee kunt. Maar ik zal je op de hoogte houden omtrent mijn fotografie en camera’s!!

   5 januari 2017 at 11:46 Reply
 • jeapiebel

  Klinkt goed. 🙂

  6 januari 2017 at 09:18 Reply
 • Leave a Reply

  Lees vorig bericht:
  My life | Kerst 2016 en mijn kerstoutfit

  Wauw, sorry schatten. Het is de afgelopen écht niet normaal...

  Sluiten