Wauw, sorry schatten. Het is de afgelopen écht niet normaal druk geweest. Wilde wel steeds onwijs graag bloggen, maar ik heb de tijd er gewoon even niet voor gehad. Scriptie afronden (komt nog een artikel over), de feestdagen en ook daarnaast nog werken, sporten en af en toe sociaal proberen te zijn. Anyway, ik vind het leuk om aan jullie mijn kerstoutfit van tweede kerstdag te laten zien. Eerste kerstdag droeg ik een blauw glitterjurkje (mijn favoriet) en tweede kerstdag droeg ik een zwart jurkje. Deze jurken heb ik gecombineerd met sieraden van Lucardi

Kerst is wel echt mijn hoogtepunt in de decembermaand. Zo weinig als ik geef om sinterklaas, zo veel geef ik om kerst. Het lekkere eten, mooie jurkjes en bij elkaar zijn met de familie. Dit jaar droeg ik in samenwerking met Lucardi een schattig kettinkje met een hartje en daarbij een bijpassende ring in de vorm van een hart. Zelf ben ik  heel erg van het zilver dus de keuze is snel gemaakt. In de foto’s hieronder kun je mijn kerstoutfit van eerste en tweede kerstdag zien met daarbij de bijpassende ketting en de ring. Echt onwijs blij met deze bijpassende sieraden! 

Outfit eerste kerstdag 

15730792_661284640699664_1364969537_n-1

15781921_661284637366331_1074282508_n

Dit blauwe glitterjurkje is mijn favoriet! Elk jaar met kerst of een andere gelegenheid waarbij hij past, trek ik hem aan. Ook de sieraden van Lucardi heb ik bij deze jurk gecombineerd. Bij de outfit van tweede kerstdag kun je de sieraden perfect zien en komen ze mooi tot hun recht. 

Outfit tweede kerstdag

SONY DSC

SONY DSC

SONY DSC

In samenwerking met Lucardi heb ik deze sieraden kunnen matchen bij mijn outfit, echt heel blij mee en ik draag ze ook heel vaak. De ketting die je hier op de foto kunt zien is een zilveren ketting  met Zirkonia hart. Ook de ring is van Zirkoniastenen. Zelf draag ik hem om mijn wijsvinger omdat ik dit gewoon fijn vind dragen, en dit mijn stijl is. Maar ook om je ring- of middelvinger staat de ring tof. Uiteraard kun je deze of andere leuke sieraden op de webshop van Lucardi bestellen.

Hoop dat jullie een toffe kerst hebben gehad en al uitkijken naar oudejaarsavond en 2017! Weer een jaar met nieuwe kansen en ontwikkelingen.

Liefs,
Sanne

Author

Ik ben Sanne, ik ben momenteel mijn scriptie aan het schrijven, student @ TMO, blogger van Sannedoo.nl. Op mijn blog deel ik mijn persoonlijke verhalen en passies met de online wereld. Veel leesplezier!

2 Comments

Write A Comment

Pin It
Lees vorig bericht:
Photo Diary | Deadlines, sporten en gin’s

Ik had voor de Photo Diary van twee weken geleden te...

Sluiten