0
InFashion

Fashion | Warme, dikke truien om de kou te trotseren

Eerlijk gezegd ben ik helemaal geen wintertype. Geef mij maar heerlijk de zomer (het liefst natuurlijk in Italië) en 30 graden, korte shorts, bikini’s en zonnebrillen. Maar hey, back to the reality: ik leef nog steeds in Nederland en hier is het een feit dat het steeds kouder wordt en het ‘s nachts  gaat vriezen. Gelukkig kan ik mezelf geruststellen met het idee dat ik lekker op de bank kan wegkruipen met dikke, warme truien en een kop thee (of chocomel). Let’s go shop: wintertruien!

Wollen truien, grof gebreide truien, dessin truien, als ze maar heerlijk warm zijn en er voor zorgen dat ik het niet koud krijg. Esprit heeft dit jaar een uitgebreide collectie wintertruien- en vesten. Natuurlijk heb ik als modeliefhebster en blogger al rondgekeken op de website, en ik heb een aantal modellen gezien die ik erg tof vind. Ik vind het natuurlijk wel belangrijk dat een trui naast dat ‘ie warm is, ook toch wel modieus is. Nu heb ik een aantal favorieten en deze wil ik graag met jullie delen.

Grofgebreid, meerkleurig vest met ceintuur

116eo1i006_244

We beginnen met het grofgebreide, grijze vest. Ik ben zelf altijd dol op dit soort vesten. Ze zijn heerlijk warm en je kunt ze leuk combineren met bijvoorbeeld een strakke zwarte (leren) jeans. Like it. Je vindt dit vest hier.

Dessin trui

trui

Als tweede volgt deze dessin trui. Het is niet direct een trui die je elke dag uit de kast trekt, maar toch vind ik ‘m wat hebben. Het geeft mij het idee van een soort schoolgirl-look en er zijn dagen dat ik zin heb in deze look. Je kunt hem dragen met een witte blouse eronder en een jeans, of nog meer schoolgirl: met een rokje. Je vindt de trui hier.

Coltrui van ribbreisel

trui-2

Ook zo’n soort trui vind ik fijn om in mijn kast te hebben hangen. Zeker voor het najaar vind ik de kleur warm en toch fris. Ik zou hem zelf dragen op een zwarte leren broek of een zwarte skinny jeans. Je vindt deze trui hier.

Wat vinden jullie van deze favorieten? En zijn jullie klaar voor de winter of hebben jullie toch ook liever de zomer? Wel heb ik natuurlijk zin in de kerstdagen, oud en nieuw en in februari weer lekker snowboarden. Dit maakt de koude dagen weer een beetje goed.

Liefs,
Sanne

0
3

You may also like

3 Comments

 • Simone

  Hahah heerlijke blog weer Sann 🙂 Ik ben ook geen wintertype, maar ook gek op warme thee, kachels hoog aan, dekentjes en natuurlijk warme truien! Je truien zijn leuk en verder vind ik het een superherkenbaar en leuk blog!

  Lovee xx

  14 november 2016 at 21:17 Reply
 • Lieke - Life As Lieke

  Oh wat een heerlijke truien! Ik vind de herfst en winter eigenlijk wel leuk en gezellig haha!

  19 november 2016 at 22:21 Reply
 • Charel

  Heerlijk zo’n warme trui! Ik ben gek op de zomer maar vind deze periode wel erg gezellig hihi!

  21 november 2016 at 11:20 Reply
 • Leave a Reply

  Lees vorig bericht:
  Hostels | Black Swan hostel Sevilla

  Sluiten