Search here...
0
TOP
Hostels Sevilla

Black Swan hostel Sevilla

Om even mee te beginnen: wat is Sevilla een mooie stad! Ik had al gelezen dat Sevilla bekend staat om haar cultuur, de historische bezienswaardigheden, en niet al te vervelend; een van de warmste steden van Europa. We hebben daar lekker heel de week 30 graden gehad, take me back please! Ook heeft Sevilla de grootste gotische Kathedraal (Catedral de Santa Maria de La Sede) ter wereld. Zó mooi!! De dagen dat we in Sevilla waren, hebben we overnacht in het Black Swan hostel. Dit hostel is zeven maanden geleden pas geopend en dus nog heel nieuw. Wat ik van het hostel vind? Dat kun je lezen in dit artikel. 

De ontvangst, activiteiten en het Black Swan hostel in het algemeen

Het Black Swan hostel is gevestigd in een klein, schattig straatje twee keer rollen van het centrum vandaan, heel fijn! We waren wat vroeger dus konden we de spullen nog niet op onze kamer droppen, maar dat is niet heel erg als er plek is waar je je koffer kunt laten. Toen we daar aankwamen kregen we meteen uitgelegd waar de bezienswaardigheden te vinden zijn die móet zien, en werd er wat over Sevilla zelf verteld. De mensen daar en de ontvangst was goed. Na wat gegeten te hebben in de stad, konden we ongeveer wel inchecken en zijn we naar onze kamer gebracht. We sliepen in een achtpersoonskamer. Echt, ik vond de kamer heel tof! Alle bedden zijn van hout, je hebt een locker die op slot kan met een code en je hebt een heel schattig balkonnetje waar je ook de straat in kan kijken. Eigenlijk is het gewoon een stoere, simpele kamer, the way I like it

14963023_634491476712314_1086088071_n

Maandagavond is Paella avond

De dag dat we aankwamen, was het ook meteen Paella avond. Kookworkshop Paella maken, superleuk om te doen ook trouwens. Met de andere gasten van het hostel hebben we maandagavond dus Paella en Sangria gemaakt en met z’n allen ook opgegeten. Dit is een voorbeeld van wat ik altijd heel leuk vind aan hostels: de activiteiten die je met elkaar kunt ondernemen en het ontmoeten van nieuwe mensen. 

De volgende dag zijn we heel de dag Sevilla in geweest en hebben we van ’s morgens vroeg tot ’s avonds laat de stad doorkruist om alles te bekijken. Ik ben altijd erg actief en wil van alles zien; soms best vermoeiend voor mijn reisgezelschap, haha. Op woensdagavond wordt er in het hostel altijd een pub crawl georganiseerd en ook hier zijn we natuurlijk mee gegaan. Dit vind ik altijd een van de meest gezellige avonden in het buitenland. Vooral ook omdat je op deze manier pubs en clubs leert kennen waar je zelf niet altijd opkomt. 

Met de andere gasten van het hostel hebben we maandagavond dus Paella en Sangria gemaakt en met z’n allen ook opgegeten. Dit is een voorbeeld van wat ik altijd heel leuk vind aan hostels: de activiteiten die je met elkaar kunt ondernemen en het ontmoeten van nieuwe mensen.

Black Swan hostel in total

Eigenlijk heb ik niet veel negatiefs te melden over dit hostel. Zoals ik al eerder heb verteld is het hostel pas zeven maanden geleden geopend en nog heel nieuw. Het interieur is heel tof, ze hebben gratis ontbijt (dit mag dan wel ietsje meer maar het is natuurlijk wel gratis), ze hebben een grote koelkast waar je je eten in kunt zetten, lockers die op slot kunnen en er worden activiteiten georganiseerd. Ik vind dat ze het concept van dit hostel heel goed hebben uitgewerkt. Ik heb er in ieder geval een paar heel toffe dagen gehad en ik heb totaal geen spijt van mijn keuze voor dit leuke en gezellige hostel. 

Wil je meer weten over het Black Swan hostel of extra informatie? Bekijk dan hun website 

En en en: wat ik vergeten ben te vertellen is dat het hostel een bierbar heeft met eigen gebrouwen bier. Deze bar is momenteel in reconstructie omdat hij nóg aparter wordt, maar ik weet zeker dat het een onwijs toffe bar gaat worden. 

Liefs,
Sanne

«

»

3 COMMENTS

  • Charel

    Ziet er heel leuk uit!

  • Simone

    Klinkt als een superfijne vakantie! En die had je zeker verdiend 🙂 Top ook dat Black Swan hostel, het ziet er supergezellig en sfeervol uit!

    Liefs!

Leave a Comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Pingback: Photo Diary | Sevilla, onderzoek, werken en 21 diner Kyra - Sanne Doo | Sanne Doo on 5 november 2016