Search here...
0
TOP
Beauty

Review Sumptuous Extreme mascara & Double Wear eyeliner van ESTÉE LAUDER

Nou jongens, ik heb denk ik wel ondervonden wat ik van de mascara en de eyeliner vind. Gisteren en vandaag had ik mijn eerste twee try outs en ik vind allebei de producten heel fijn. De mascara heeft een grote borstel (dit moet je wel fijn vinden maar in dit geval past zo’n borstel als deze het best bij mijn ogen) en hiermee kan je mooie lagen mascara aanbrengen. De eyeliner geeft een superfijn dun lijntje. Ik kan inmiddels wel redelijk met eyeliners enzovoort overweg, maar als nog blijft het lastig om een mooi lijntje aan te brengen. 

Sumptuous Extreme mascara 

Zoals ik al even kort heb verteld, is het een fijne mascara. Ik vind met name de borstel, de structuur hiervan en de lengte van de borstel heel fijn. Ik heb al wat groter ogen en redelijk lange wimpers van mezelf en dat is een grove/grotere bostel wel fijn. Ik kan nu met deze mascara mooie lagen mascara aanbrengen. Ja, ik vind de mascara onwijs prettig! Natuurlijk vind ik het een nadeel dat hij best wel duur is, maar dan moet ik met andere spullen maar wat goedkopere producten aanschaffen, haha 

14393274_609714382523357_323199212_o-1

Ondanks dat het een huis-tuin-keuken foto is, kunnen jullie denk wel prima de make-uplook zien. Overdag heb ik bijna altijd een vloeibare eyeliner en mascara (en verder natuurlijk nog een basispoeder en een blush).

Vloeibare Double Wear Zero-Smudge eyeliner 

Ook ben ik zeer te spreken over de eyeliner. Gisteren heb ik hem heel de dag op gehad en hij is niet vervaagd en/of lelijk geworden. ’s Avonds heb ik er net zoveel afgehaald als dat ik ’s morgens had opgebracht. En dit is zeker niet altijd het geval geweest. Daarnaast is het lijntje heel dun wat ik fijn vind. Zo kan ik zelf beslissen of ik hem heel dun aanbreng of wat dikker. Ook deze eyeliner is duur (zeker als student is dat niet chill) maar omdat ik hem superfijn vind doe ik er gewoon heel zuinig mee en koop ik verder goedkopere producten. Voor mij is zowel de mascara als de eyeliner mijn belangrijk voor een mooie look. 

En geloof me: ik vond het wel megalastig om een goede foto te maken van de look.Ik heb denk ik wel twintig foto’s gemaakt tot ik hem toonbaar vond. Ik heb de foto nu zo natuurlijk mogelijk gemaakt omdat ik zo overdag ook de deur uitga, maar alsnog blijft het lastig. Met ogen dicht heb ik het geprobeerd maar dat wordt heel lelijk, haha

Wat vinden jullie (zover jullie het kunnen zien) van de look?

Liefs,
Sanne

«

»

1 COMMENT

Leave a Comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Pingback: Photo Diary | Mijn nieuwe Mini, onderzoek en Happy Streets! - Sanne Doo | Sanne Doo on 17 september 2016

Sannedoonl