0
InBeauty

ESTÉE LAUDER Sumptuous Extreme mascara & Double Wear Eyeliner

Een try out dit keer! Ondanks dat de Le Volume mascara van Chanel behoorlijk prijzig is, ben ik er helemaal weg van. Ik heb, zacht uitgedrukt, best wel grote ogen en dan vind ik het mooi om een dikke laag mascara te dragen. Verder houd ik mijn make-up vrij rustig en natuurlijk. Toch vind ik het af en toe leuk om weer is een andere mascara uit te proberen. Dit keer is het de Sumptuous Extreme mascara van Estée Lauder. Een mascara voor extra volume, precies wat ik wil van een mascara. Daarnaast probeer ik ook de Double Wear Eyeliner uit van Estée Lauder. Een eyeliner die (als het goed is) extra lang blijft zitten. Ik ben benieuwd!

 

Sumptuous Extreme mascara

14329346_608864432608352_1398821326_oDeze mascara heb ik nog niet eerder gehad maar ik kreeg als advies dat deze Sumptuous Extreme mascara het beste bij mijn ogen past. Ik heb niet per se mascara nodig voor de lengte maar ik vind volume heel mooi. Ik ben benieuwd hoe deze mascara gaat bevallen. Hij kost 29,80 euro 

 

Vloeibare Double Wear  Zero-Smudge Liquid Eyeliner 

14329316_608864429275019_494382826_oOok lijkt deze eyeliner mij heel fijn. Ik heb eigenlijk altijd wel de voorkeur voor een vloeibare variant omdat ik daar mooiere lijntjes mee kan trekken en omdat hij goed blijft zitten. Ik ga uitproberen of dat voor deze Double Wear ook geldt. Deze eyeliner trekt een mooi dun lijntje en blijft tot ongeveer 15 uur zitten. Ook is hij veegproef. Hij kost 29,00 euro (Bij Douglash is er nu 25% korting op Estée Lauder, heel chill) 

Hebben jullie ervaringen met de Estée Lauder mascara en eyeliner? Ik ben benieuwd. Wanneer ik hem uitprobeer dan zal ik hiervan een foto voor jullie maken. Ook zal ik hem op Snapchat zetten. Volgen jullie mij al op Snapchat? Je kunt me toevoegen op mwf_nl (het is nog mijn oude naam maar ik kan hem dus niet veranderen, heel vervelend..)

Liefs,
Sanne

1
2

You may also like

2 Comments

 • Romy

  Ik ben benieuwd naar je ervaringen! Ik gebruik zelf nog steeds de goedkope mascara en eyeliner van de Kruidvat 😉

  15 september 2016 at 14:40 Reply
 • Styleteen

  Ik ben benieuwd naar het resultaat! Zelf gebruik ik gewoon mascara van €4,- lol

  16 september 2016 at 07:10 Reply
 • Leave a Reply

  Lees vorig bericht:
  Photo Diary | Aftrap eerste collegeweek + onderzoek

  Mijn eerste collegeweek ging eigenlijk best wel snel voorbij. Ik...

  Sluiten