Afgelopen donderdag kwam een vriendinnetje uit Groningen naar Rotterdam. We zien elkaar vanwege de afstand niet superveel en daarom hadden we afgesproken om wat te gaan eten, cocktails te gaan drinken (een andere vriendin kwam ook nog) en daarna stappen. Al eerder had ik het crazy idea om in Rotterdam in een hostel te gaan slapen, gewoon omdat het leuk is. Dit gekke idee hebben we dus afgelopen donderdag uitgevoerd. Wil je weten hoe ik het ervaren heb en welk hostel dit was? Lees dan even mee!

Hostel-experience in eigen stad 

Dit spontane idee had ik al is eerder bedacht maar nog niet uitgevoerd. Last minute hebben we besloten om dit dan donderdag te gaan doen. We hadden al plannen om te gaan stappen in Rotterdam en waarom dan niet meteen hostel-experience opdoen in eigen stad? Zo gezegd zo gedaan en donderdag later op de middag hebben we ingecheckt in het hostel King Kong. Een heel tof hostel in Witte de Withstraat. Ik kende het hostel King Kong al wel omdat ik best vaak (zeg maar elk weekend) in Witte de with ben. Het zit echt letterlijk middenin deze overvolle en altijd drukke straat. Perfecte locatie dus! Maar ik kan je wel vertellen dat het een aparte ervaring is; overnachten in een hostel in je eigen stad. Normaal gesproken ga ik na het stappen meestal weer naar huis en binnen 20 minuten ben ik thuis, haha. 

Ik kan je wel vertellen dat het een aparte ervaring is; overnachten in een hostel in je eigen stad

King Kong zelf is ook echt een tof hostel. Bij het inchecken kregen we bananen(!!) en konden we onze spullen meteen boven op de derde etage droppen. Eenmaal aangekomen op de etage had ik ook echt meteen de slappe lach: in de gang hadden ze namelijk zitzakken neergelegd en aan het plafond zijn touwen bevestigd. Het hostel heet natuurlijk King Kong en alles is ook echt hierop afgestemd, hilarisch! Wij gingen in dit geval bij Pickles eten maar je kunt ook prima eten bij het hostel zelf. Deze avond hadden ze een bbq, supergezellig! Over het hostel zelf ben ik alleen maar positief: vriendelijke mensen, een heel fijn hostel en ook een hoop gezelligheid. 

Al met al heb ik een onwijs grappige en ook leuke nacht gehad in het hostel. We waren er natuurlijk best laat omdat we gingen stappen, maar ik heb voldoende van het hostel meegemaakt dat ik wel kan zeggen dat het een tof hostel is. In het buitenland heb ik wel vaker in een hostel overnacht en nu dus ook in Nederland en zelfs in mijn eigen stad. Wie zegt dat nu nog meer dat ik geen gekke en spontane ideeën heb? Haha! 

Hebben jullie wel is een hostel overnacht en wat vinden jullie hiervan?

Liefs,
Sanne

 

*De selfie-foto is trouwens niet in het hostel King Kong genomen. Ik ben heel stom vergeten om een foto daar te maken. Dit was in het Generator hostel in Venetië

Author

Ik ben Sanne, ik ben momenteel mijn scriptie aan het schrijven, student @ TMO, blogger van Sannedoo.nl. Op mijn blog deel ik mijn persoonlijke verhalen en passies met de online wereld. Veel leesplezier!

Write A Comment

Pin It
Lees vorig bericht:
Photo Diary | Nieuwe layout, nieuw collegejaar en veel gewerkt aan mijn blog!

Vorige week was mijn laatste vrije week! Ik heb veel...

Sluiten