De outfits die ik droeg in Madrid!

In dit artikel heb ik jullie de outfits –een paar dan– laten zien die ik in Toscane droeg en in deze blog laat ik zien welke outfits ik in Madrid aanhad. Madrid is zo’n mooie stad! Ik houd er heel erg van om cultuur te snuiven en dat kan je daar volop. Er zijn ontzettend veel en mooie bezienswaardigheden. Zo is bijvoorbeeld Parque Del Retiro een aanrader, het paleis daar en het museum. Ook het Prado museum (neem je studentenkaart mee als je die hebt. dan heb je gratis entree) is een absolute aanrader. Onwijs mooie schilderijen! En natuurlijk de tapas blijft goddelijk, haha.  

SONY DSC

SONY DSC

SONY DSC

kjjj (1)

13956986_594507444044051_1165421593_n (1)

Wat vinden jullie van deze outfits? Ik vind zelf die met dat spijkershortje en het witte topje het leukst; gewoon lekker sportief, vrouwelijk en luchtig! 

Liefs,
Sanne

sannedoo
Ik ben Sanne, ik ben momenteel mijn scriptie aan het schrijven, student @ TMO, blogger van Sannedoo.nl. Op mijn blog deel ik mijn persoonlijke verhalen en passies met de online wereld. Veel leesplezier!

You May Also Like

9 Comments

 • Jana 13 augustus 2016 21:50

  De eerste foto is echt super knap, wou dat iemand zo’n foto’s van mij kon nemen!
  Leuke blog 🙂

 • Kirsty 15 augustus 2016 18:43

  Mooie foto’s en leuke outfits ook! Ik vind ook vooral die met het spijkershortje en witte topje erg leuk.

 • gea 16 augustus 2016 19:11

  Hele leuke foto’s, en outfits. Heerlijk zomerse outfits, hoop dat het weer ook wat gaat mee werken nog 🙂

 • Laura 17 augustus 2016 07:14

  Ik vind die met het spijkershortje en het witte blousje ook het leukst! Mooie foto’s allemaal.

 • Monique | WritingMonique 17 augustus 2016 08:50

  Wat een leuke, zomerse, outfits! Ik vind de streepjes shorts van de laatste foto echt super!

 • Adelinde 17 augustus 2016 09:55

  Ik ben het eens met het spijkershortje en witte topje. Maar ik vind alle foto’s schitterend ^^ Maarja dat krijg je met een mooi meisje in een mooie stad.

Leave a Reply

Lees vorig bericht:
De outfits die ik droeg in Toscane

Ik ben weer thuis hoor! Madrid was ook echt heerlijk....

Sluiten