In dit artikel heb ik jullie de outfits –een paar dan– laten zien die ik in Toscane droeg en in deze blog laat ik zien welke outfits ik in Madrid aanhad. Madrid is zo’n mooie stad! Ik houd er heel erg van om cultuur te snuiven en dat kan je daar volop. Er zijn ontzettend veel en mooie bezienswaardigheden. Zo is bijvoorbeeld Parque Del Retiro een aanrader, het paleis daar en het museum. Ook het Prado museum (neem je studentenkaart mee als je die hebt. dan heb je gratis entree) is een absolute aanrader. Onwijs mooie schilderijen! En natuurlijk de tapas blijft goddelijk, haha.  

SONY DSC

SONY DSC

SONY DSC

kjjj (1)

13956986_594507444044051_1165421593_n (1)

Wat vinden jullie van deze outfits? Ik vind zelf die met dat spijkershortje en het witte topje het leukst; gewoon lekker sportief, vrouwelijk en luchtig! 

Liefs,
Sanne

Author

Ik ben Sanne, ik ben momenteel mijn scriptie aan het schrijven, student @ TMO, blogger van Sannedoo.nl. Op mijn blog deel ik mijn persoonlijke verhalen en passies met de online wereld. Veel leesplezier!

9 Comments

  1. De eerste foto is echt super knap, wou dat iemand zo’n foto’s van mij kon nemen!
    Leuke blog 🙂

  2. Mooie foto’s en leuke outfits ook! Ik vind ook vooral die met het spijkershortje en witte topje erg leuk.

  3. Hele leuke foto’s, en outfits. Heerlijk zomerse outfits, hoop dat het weer ook wat gaat mee werken nog 🙂

  4. Ik vind die met het spijkershortje en het witte blousje ook het leukst! Mooie foto’s allemaal.

  5. Ik ben het eens met het spijkershortje en witte topje. Maar ik vind alle foto’s schitterend ^^ Maarja dat krijg je met een mooi meisje in een mooie stad.

Write A Comment

Pin It
Lees vorig bericht:
Tuscany baby

Ik ben weer thuis hoor! Madrid was ook echt heerlijk....

Sluiten