0
InArezzo, My life

Sanne Doo | update over hoe het gaat en wat ik aan het doen ben

Even een persoonlijke update van wat ik allemaal aan het doen ben! In ieder geval aan het genieten van mijn vrije weken, ik was daar echt zó aan toe. Gewoon even niets moeten, heel veel lezen, series kijken, bloggen en dat soort dingen. Heerlijk! Gisteren ben ik teruggekomen van een 11-daagse wijntour door Toscane. Ik ben in elf dagen naar drie verschillende locaties in Toscane geweest waar het eigenlijk allemaal wel om wijn draait. Ik ben een grote wijnliefhebster dus ik heb ook erg van de tour genoten (en natuurlijk van de wijn). De eerste locatie was in Castiglion Fiorentino, vlakbij Arezzo. De tweede locatie was in Montepulciano. De naam zegt het al, montepulciano wijn. Het is trouwens een ongelooflijk leuk stadje, echt een aanrader. De derde locatie was in Lucca. Ik wist wel dat ik Lucca leuk zou vinden, maar zo leuk?! Nee dat had ik niet verwacht. Lucca is een wat rijker en een opzichzelfstaand stadje; het is bijvoorbeeld ook niet platgebombardeerd. Ook echt een aanrader. Meer over deze tour vertel ik ook nog wel in het foto-overzicht. 

Morgenochtend vroeg vlieg ik met Simone naar Madrid en gaan we lekker een paar dagen stedentrippen en Madrid verkennen. Als ik zo naar buiten kijk vind ik het helemaal niet erg om Nederland weer even te verruilen voor het zonovergoten Madrid, haha. 

Hoe gaat met jullie? Gaan jullie nog wel of zijn jullie al weer terug? En waar zijn jullie heen geweest? 

Liefs,
Sanne

0
3

You may also like

3 Comments

 • hilde

  Veel plezier in Madrid! Lijkt mij een hele mooie stad! Lekker genieten 🙂 Bedankt voor je berichtje op mijn blog.

  3 augustus 2016 at 15:01 Reply
  • sannedoo

   Graag gedaan hoor En thanks, komt goed!

   3 augustus 2016 at 15:40 Reply
 • Kirsty

  Wat leuk zo’n wijntour! Dat lijkt mij ook wel wat haha. Veel plezier in Madrid!

  3 augustus 2016 at 18:52 Reply
 • Leave a Reply

  Lees vorig bericht:
  Inspiratie voor de zomer doe je op via de webshop van Bonprix.nl

  Soms maken de kleine dingen mij het meest gelukkig. Bijvoorbeeld...

  Sluiten