0
InOutfits

Inspiratie voor de zomer doe je op via de webshop van Bonprix.nl

Soms maken de kleine dingen mij het meest gelukkig. Bijvoorbeeld wanneer het zomer is, iedereen lekker op het terras aan het kletsen is met een wijntje, en ook wanneer je weer je zomerse outfit uit de kast kan trekken. Waarom? Gewoon omdat ik dat fijn vind en ik heel erg van de zomer hou. Een anderen reden is dat ik dan heel onschuldig (vind ik zelf) nieuwe zomeroutfits mag scoren in de winkels. 

Vandaag heb ik outfitfoto’s gemaakt met een outfit waarin ik mij zelf heel erg relaxt voel. Het is een nonchalante outfit maar toch ook   vrouwelijk. De blouse die ik draag is van Esprit, het shortje van de H&M, de sneakers zijn van een Italiaans merk Superga en de armband is van Buddha to Buddha

Laat je inspireren door Bonprix.nl

Wat vinden jullie van deze look? Zijn jullie geïnspireerd? Dat zou heel tof zijn. Dan heb ik namelijk mijn doel bereikt. Nee grapje hoor! Ik vind het gewoon heel erg leuk om outfitfoto’s te maken en deze met jullie te delen. Wel heb ik een leuke tip voor jullie. Op de webshop van Bonprix.nl vind je onwijs leuke zomerlooks en volop inspiratie. Vind je bijvoorbeeld deze look heel erg leuk? Kijk dan hier voor wat inspiratie en simular looks. Je vindt er veel verschillende looks met jeansshorts en daarbij blouses (zoals ik de jeansshort heb gecombineerd) maar ook andere combinaties. Ook vind je hier veel verschillende categorieën waarbij je je lekker kunt laten inspireren door Bonprix.nl! 

Na het zien van deze heerlijke (spontane) zomerfoto. worden jullie dan ook niet ontzettend blij van de zomer en deze heerlijke warme dagen? Ik wel. Daarom ga ik ook zeker nog even lekker verder inspiratie opdoen op de webshop van Bonprix.nl. 

Liefs,
Sanne

 

0
1

You may also like

1 Comment

 • Mariet

  Superleuke kleding altijd via Bonprix iig ik vind het altijd fijn om de korting te gebruiken via https://www.spydeals.nl/bonprix/kortingscode !

  20 maart 2017 at 23:58 Reply
 • Leave a Reply

  Lees vorig bericht:
  De winnares van een telefoonhoesje naar keuze is……

  Iedereen heel erg bedankt voor het deelnemen aan deze winactie....

  Sluiten