0
InOutfits

Look of the day | St. Studio maxi dress

Nog niet heel erg lang geleden heb ik een maxi dress van ST. Studio gekocht en ik vind hem heel fijn. Niet alleen om ik een lange jurk altijd heel mooi vind, maar ook omdat hij én zwart is én gewoon heel erg mooi past. Ik heb altijd snel dat ik mijn heupen wat breed vind en daardoor draag ik het soms wat minder snel. Maar nu ik deze jurk van ST. Studio heb gekocht, ben ik wel weer om. We doen het maar gewoon met mijn brede heupen (en smalle taille) haha. Daarom vind ik het leuk om deze jurk met jullie te delen.  

Wat vinden jullie van de jurk?

De jurk is van St. Studio en de sneakers waarmee ik de maxi dress combineer zijn van Adidas (de ZX Flux ADV Verve). Echt een aanrader ook deze sneakers. Ze lopen zó fijn! 

Liefs,
Sanne

0
1

You may also like

1 Comment

 • Arno

  Staat prachtig

  20 juli 2016 at 08:17 Reply
 • Leave a Reply

  Lees vorig bericht:
  Surprise: A day in…..PARIS

  Sluiten