0
InMy life

Drukte achter de schermen!

Achter de schermen ben ik nog steeds druk bezig met de nieuwe lay-out, mijn nieuwe logo en ook de andere stijl waar ik naartoe wil. Het is niet dat ik mijn blog compleet ga omturnen maar ik wil hem wel wat persoonlijker maken. ‘Is hij niet al persoonlijk?’ Nee, ik vind hem zelf eerlijk gezegd nog te algemeen. Ik wil op de een of andere manier voor elkaar krijgen dat je mij meer als persoon terug in mijn blog ziet komen. Dat het niet een ‘standaard’ fashion en lifestyle blog is, maar gewoon unieker en anders.

En dat is waar ik tussen dit drukke project door ook mee bezig ben. Vrijdag hebben we de pitch en vanaf dat moment heb ik het ook wel wat rustiger en kan ik me nog meer focussen op mijn blog. Misschien dat jullie tussendoor wel is een andere lay-out zien verschijnen? Daar ben ik dus achter de schermen mee bezig. Wat vind ik mooi? En welke kant wil ik op? Hoe krijg ik hem persoonlijker en wat kan ik toevoegen waardoor hij unieker wordt? Dat zijn vragen die me bezighouden en waar ik ‘s avonds laat en na project (nu dus) mee bezig ben. Ik krijg zo langzaamaan wel steeds leukere ideeën maar het blijft lastig. En ook wel weer leuk. Ik merk nu ik er steeds meer mee bezig ben dat ik het nog leuker ga vinden dan ik al doe. ‘Ik ben modestudent en een nuchtere Rotterdamse chick met een grote passie (en liefde) voor mode een schrijven’ , zoals ik mezelf ook wel is omschrijf. Misschien is dit ook wel iets wat ik meer terug wil laten komen. Het zit allemaal al wel in mijn hoofd maar het moet er nog een beetje uitkomen, denk ik. 

Ondanks ik druk bezig ben met de nieuwe lay-out, logo en de stijl, blijf ik gewoon lekker doorschrijven. En zeker na de pitch van vrijdag hoop ik ook weer wat meer te kunnen schrijven. Maar eerst de pitch! Ik ben benieuwd. 

Via deze link kun je deelnemen aan de winactie waarbij je een telefoonhoesje naar keuze kunt winnen. Doe vooral mee, ze hebben onwijs leuke hoesjes die je kunt winnen! 

Liefs,
Sanne

0
2

You may also like

2 Comments

 • Saar

  Hoe is je pitch gegaan?

  27 juni 2016 at 11:06 Reply
  • sannedoo

   Ging goed! Ik heb zelf niet gepitcht maar het is goed gegaan 🙂

   27 juni 2016 at 11:24 Reply

  Leave a Reply

  Lees vorig bericht:
  Winactie: Maak kans op een tof hoesje voor jouw smartphone

  Telefoonaccessoires zijn tegenwoordig een hot item. Eigenlijk overal kom je...

  Sluiten