13288264_565521956942600_1281719810_o

Niks zit vandaag mee, echt niks! Mijn iPhone wil niet synchroniseren met mijn Macbook (waardoor ik niet bij mijn foto’s kan) en mijn wifi werkt niet waardoor ik inmiddels alweer door mijn internet heen ben en het nu allemaal tien keer zo sloom gaat. Ik heb al langer issues met wifi op mijn iPhone, maar steeds werd ik weer naar huis gestuurd dat er niets aan de hand is ‘en dat het schijnbaar aan het trage wifi-netwerk van thuis ligt’, yeah right. De laatste keer dat ik er was vertelde de verkoper doodleuk dat er dus wél wat aan de hand is, alleen mijn telefoon is nu net wat ouder dan een jaar. En hierdoor ben ik hem twee weken kwijt en dat stel ik nu telkens uit. Resultaat: geen foto’s en dus geen Photo Diary, welcome to my world. Het enige positieve tot nu voor deze week is dat ik vrijdag weer naar de kapper ga. Mijn haar is door de zon in Italië wat lichter geworden en daarom ga ik weer even lowlighten. That makes me happy right now (en sorry voor mijn onnodige Engels tussendoor, soms moet het gewoon even). 

Maar goed, ik ga er proberen een leuke, persoonlijke update van te maken. Een beetje bijkletsen in plaats van langs de foto’s scrollen is ook wel een keer oké, toch? 

Waar ben ik de afgelopen weken mee bezig geweest? 

Met de laatste afrondingen van mijn studie. Ik vind het nog zó onwerkelijk dat ik bijna mijn onderzoek ga schrijven en een half jaar later mijn afstudeerstage ga lopen. Ik heb nog totaal niet het gevoel dat ik al (bijna) 2.5 jaar in Doorn woon met mijn toffe huisgenootjes en dat we dus bijna gaan afstuderen. Eigenlijk wil ik dat stiekem ook nog helemaal niet, ik vind mijn studententijd en de tijd die ik nu doorbreng met mijn studiegenootjes (en vriendinnen) veel te leuk. En ik word er al wel een klein beetje bang van dat ik straks serieuze keuzes moet gaan maken qua werk en welke master ik in deeltijd ga volgen. Het gaat allemaal zó snel… Herkennen jullie dat? Dat je in je eindfase van je studie zit en dat je eigenlijk totaal niet weet wat je nu wilt gaan doen? De twintigerfase vind ik onwijs leuk, maar op een gegeven moment komt ook wel de tijd dat we keuzes moeten gaan maken voor wat we straks gaan doen. Werken, master, serieus worden -al word ik trouwens nooit serieus ben ik bang. Anyway, die kant ga ik nu wel op en dat vind ik doodeng. Gelukkig hebben we nu nog vijf weken voor het project, zomervakantie en dan ga ik nog een half jaar onderzoek doen. Nog even uitstellen die handel, haha! 

Mijn blog

Ik ben wat minder actief geweest met mijn blog maar dat gaat nu veranderen. Zoals ik in mijn nieuwe onderwerp Get to know #Sanne al aankondigde, I’ll be back! Oh, nu we het toch over mijn nieuwe onderwerp hebben, jullie hebben het eerste deel daarvan al wel gespot toch? In het eerste deel vertel ik jullie over wat ik niet lekker vind, waar ik niet van hou en wat mijn slechte eigenschappen zijn. Benieuwd? Via deze link kun je het eerste deel lezen. Omdat ik de laatste tijd steeds meer de vraag krijg of ik soms ook weer wat persoonlijkere artikelen wil schrijven, leek dit mij een perfecte oplossing. Op deze manier kan ik persoonlijke weetjes, feiten en andere dingen over mezelf vertellen en kunnen jullie mij ook beter leren kennen. Of het nu gaat om dingen die ik leuk vind, minder leuk, waar ik bang voor ben, maakt niet uit. Ook zal ik vragen of vriendinnen wel is wat vertellen over mij. Hoe ik bijvoorbeeld in de vriendschap ben, een leuk, creatief verhaaltje of misschien laat ik ze wel wat vragen beantwoorden. Het lijkt me in ieder geval heel erg leuk om te gaan doen en ik zit ook voor ideeën voor dit nieuwe onderwerp. Daarnaast ben ik ook weer bezig met een nieuwe lay-out. Degene die ik nu heb is wat somber en ik zeker nu het weer zomer wordt mag het allemaal wat vrolijker. Ik weet nog niet welke kant ik ermee op wil, maar ik ben er hard mee bezig.

Voordat ik afsluit heb ik nog een vraag voor jullie. Vinden jullie het leuk als ik zou gaan vloggen? Ook van die kant krijg ik namelijk nog wel is wat vragen en daarom ben ik nu aan het overwegen of ik wel of niet ga vloggen. Wat denken jullie?

Volgende week hoop ik weer een Photo Diary online te kunnen zetten, maar zo even een korte update en bijkletsen is ook niet verkeerd, right?

Liefs,
Sanne

 

Author

Ik ben Sanne, ik ben momenteel mijn scriptie aan het schrijven, student @ TMO, blogger van Sannedoo.nl. Op mijn blog deel ik mijn persoonlijke verhalen en passies met de online wereld. Veel leesplezier!

6 Comments

  1. Wat een leuk artikel om te lezen. lekker bezig geweest dus!
    Ik heb zelf niets met Vlogs, maar als je het zelf graag doet moet je er gewoon voor gaan 🙂

  2. Oh jeetje, was ik nog maar aan het studeren… die goede oude tijd 😉 Ik had er nog veeeeel langer van willen en kunnen genieten, maar de tijd is voorbij gevlogen. Geniet er nog maar even lekker van! Ik ben persoonlijk ook niet zo van de vlogs (want ik lees graag), maar het kan onwijs leuk zijn. Proberen kan absoluut geen kwaad toch 🙂

    • Ja het gaat heel snel, en doe ik zeker ja! En inderdaad, ik denk dat ik het gewoon ga proberen!

  3. Gewoon gaan vloggen. Het is altijd leuk om de persoon achter de blog te zien bewegen.

    • Ja ben ik met je eens! Dat is ook mijn reden dat ik erover nadenk. Maar ik ga het maar gewoon doen. We zien het wel hoe het gaat lopen.

Write A Comment

Pin It
Lees vorig bericht:
Get to know #Sanne

Ik krijg de laatste tijd steeds meer de vraag of ik...

Sluiten