Search here...
0
TOP
Get to know #Sanne

Get to know #Sanne

Ik krijg de laatste tijd steeds meer de vraag of ik weer wat persoonlijkere artikelen wil plaatsen. En dat ben ik ook helemaal met jullie eens. Ik moet eigenlijk eerlijk bekennen dat ik de laatste tijd wat minder actief ben geweest maar dat gaat nu veranderen. I’ll be back! Ik mis het bloggen en ik heb ook veel leuke ideeën omtrent mijn blog. Een daarvan is Get to know #Sanne. Met dit onderwerp, om het zo maar even te noemen, ga ik elke zondag een paar vragen beantwoorden zodat jullie mij nog beter kunnen leren kennen. Dit kan van alles zijn: studie, sport, dingen die typisch Sanne zijn et cetera. Ook zal ik misschien om de week iemand anders een paar vragen laten beantwoorden om het zo lekker afwisselend te houden. Benieuwd naar de eerste Get to know #Sanne? Pak er wat drinken bij en alvast veel leesplezier 🙂 

In dit deel kunnen jullie lezen wat ik niet lekker vind, waar ik niet van hou en wat mijn slechte eigenschappen zijn. 

Ik vind tomaten heel vies

Nee echt! Ik vind tomaten écht niet lekker. Als ze ergens in een gerecht verwerkt zijn of tussen een broodje zitten dan pluk ik ze eruit. Tomatensoep vind ik dan wel weer lekker. Ik weet het, een heel gekke logica maar ik gruwel van tomaten. Baaah haha! 

Regen. Door regen wordt mijn haar nat 

En dat vind ik alles behalve chill. Ik heb namelijk een slag in mijn haar en wanneer het regent of dat het alleen al vochtig buiten is, dan gaat mijn haar onwijs pluizen en krult het de andere kant op, niet leuk. Vooral niet als ik ergens naartoe moet. Daarom heb ik áltijd een mutsje in mn tas, en zelfs in Doorn fiets ik met droog weer met een muts op. Het klimaat is vochtig daar en dan gaat het ook krullen en/of pluizen. Erg hè? Soms word ik ook wel een beetje moe van mezelf hoor, hihi 

Backpacken 

Ik denk dat ik backpacken best wel leuk zou kunnen vinden alleen het probleem is dat ik veeeel te veel spullen meeneem op vakantie. Of ik nu ga citytrippen of gewoon iets anders, ik neem altijd de grootste koffer mee die ik heb. Toen ik naar Italië ging had mn vriendinnetje een backpackrugzak bij zich en ik een grote koffer. En guess what? In het laatste hostel in Venetië paste mijn koffer ook niet in de locker van het hostel daar. En wat ik dan allemaal meeneem? Een hele verzameling haarproducten, crèmes et cetera. Ik maak het mezelf soms wel heel moeilijk…

13329648_565209363640526_1762931757_n (1)

Ik kan niet tegen teveel verplichtingen 

Ik kan er niet maar dan ook echt niet tegen als ik te veel moet of ergens geen zin in heb. Het maakt niet uit wat ik dan ga doen, maar uitvluchten heb ik op zo’n moment genoeg. Ik heb ineens veel studie te doen, ik moet bloggen, mn kamer opruimen, douchen, whatever. Heel erg maar dit is dus typisch Sanne. 

Ik kan er stiekem heel slecht tegen wanneer ik het gevoel heb geen aandacht te krijgen

Slechte eigenschap, ik weet het. Eigenlijk een heel slechte eigenschap. Maar op de een of andere manier kan ik er heel slecht tegen wanneer ik het gevoel heb geen aandacht te krijgen. Wanneer ik dat gevoel heb ga ik mijn zin herhalen of harder praten, haha. Shame shame 

Ik houd écht niet van Crocs en Uggs 

Waarschijnlijk ben ik niet de enige die deze ontzettend charmante laarzen en slippers niet waardeert. Ik vind ze lomp en niet mooi. Wat trouwens niet wegneemt dat ik van een paar jaar geleden hier nog Uggs in de kast heb staan. 

Ik drink geen mixdrankjes 

Ik vind dit wel even iets om te delen met jullie omdat ik volgens mij een van de weinige ben die hier niet van houdt en mensen kijken vaak ook wel vreemd op. ‘Hè, drink jij geen misxdrankjes?’ Nope ik vind mixdrankjes echt niet lekker. Komt denk ik ook doordat ik geen frisdrank drink, veel te zoet. Tijdens het stappen drink ik wijn of bier, vaak bier omdat ik de wijn met slappen niet lekker vind. 

Spiegels moeten op de juiste plek hangen

Haha oké, dit is echt typisch Sanne maar spiegels moeten op een goede plek hangen. Met de goede plek bedoel ik dat er bijvoorbeeld een stopcontact in de buurt moet zitten (vraag me niet waarom maar soms zit het stopcontact niet in de buurt van een spiegel, best vreemd eigenlijk), de lichtinval moet goed zijn en er moet niet te veel licht zijn. Wanneer ik dan op zo’n moment in de spiegel kijk, ben ik nergens tevreden mee. Niet met mijn haar, make-up maar ook niet met mijn hoofd. Girl stuff, I know.

Dit is het eerste deel van Get to know #Sanne. Ik ben erg benieuwd naar wat jullie van het idee/onderwerp vinden en reacties zijn natuurlijk altijd welkom. Ook als jullie een vraag hebben of een leuk idee, laat het me weten! 

Liefs,
Sanne

 

 

«

»

2 COMMENTS

  • Grace

    Leuk om te lezen. Zelf ben ik juist dol op de regen (oke, geen stortbui, maar gewoon een beetje druppels). Dit juist om mijn haar: daar gaat het zo lekker van krullen 🙂

Leave a Comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Pingback: Even bijkletsen (zonder foto's) - Sanne Doo | Sanne Doo on 30 mei 2016

Sannedoonl