0
InWinactie

Winactie: Maak kans op een tof hoesje voor jouw smartphone

Telefoonaccessoires zijn tegenwoordig een hot item. Eigenlijk overal kom je wel hoesjes of andere accessoires tegen voor je geliefde iPhone, Samsung of welke smartphone je hebt. Ik heb zelf een iPhone 6 waar ik zo ongeveer álles mee doe en waar ik, eerlijk gezegd, ook niet meer zonder kan. Daarom vind ik het leuk om zo vaak mogelijk het uiterlijk van mijn iPhone te veranderen. Wekelijks heb ik denk wel een ander hoesje om mijn iPhone. Wil jij dat ook? Lees dan onderstaand artikel en maak kans op een knallend hoesje naar keuze.

Telefoonhoesjestore.nl biedt de oplossing

Deze webwinkel biedt een groot assortiment goedkope hoedjes aan zodat jij het uiterlijk van je smartphone zo vaak kunt veranderen als jij wilt tegen een leuke prijs. Of je nu een iPhone, HTC of Samsung hebt maakt helemaal niets uit. Of je een leer hoesje, een hoesje met meloenen (meloenen zijn hot), een shining goud hoesje met kusjes of gewoon een glassy zwart hoesje wilt, het kan allemaal. Deze webwinkel heeft namelijk een ontzettend groot aanbod in hoesjes en accessoires in alle kleuren, modellen en tegen scherpe prijzen.

Heb je bijvoorbeeld de HTC One M9 hoesjes al gespot? Naast de populaire telefoonhoesjes voor de iPhone en Samsung,  hebben ze ook voor de HTC een uitgebreid aanbod aan telefoonhoesjes in het assortiment. En natuurlijk niet te vergeten: de iPhone 5 hoesjes. Deze kun je vinden in toffe kleuren en met leuke prints. 

13090408_555098497984946_629724644_n

Ik ben blogger en ik verander het liefst iedere week het uiterlijk van mijn iPhone

Waarschijnlijk weten jullie het al, maar ik ben verslaafd aan telefoonhoesjes. Ik wil ze hebben in alle kleuren, modellen en types. Waarom? Omdat ik nu eenmaal graag het uiterlijk van mijn iPhone 6 wekelijks wil veranderen. Gewoon omdat ik het leuk vind.  Daarom ben ik Telefoonhoesjestore.nl ook ontzettend dankbaar voor het pakketje wat ik thuisgestuurd kreeg met een shining goud iPhone 6 hoesje. Hij valt lekker op, past goed bij het assortiment hoesjes wat ik al in mijn kast heb liggen, en hij matcht erg goed bij mijn outfits. 

Maak kans op een hoesje naar keuze voor jouw smartphone

Wil je net als ik zo’n tof hoesje voor jouw Smartphone? Dat kan. In samenwerking met de webshop mag ik een hoesje naar keuze weggeven, en het leuke is dat je hem zelf via de webshop mag uitkiezen. Iedereen kan meedoen en het maakt niet uit of je een iPhone, HTC, Sony of andere smartphone hebt. Je kunt namelijk gewoon zelf op de webshop jouw favoriet uitzoeken. Maar voordat je kans maakt op zo’n onwijs leuk hoesje, moet je natuurlijk nog wel even wat doen. Wat moet je doen?

Vermeld daarnaast in de reacties of je meedoet aan deze winactie, welke smartphone je hebt en waarom jij een telefoonhoesje wilt winnen. De winnaar wordt binnen twee weken bekend gemaakt op mijn blog. Succes!! 

Liefs,
Sanne

 

0
11

You may also like

11 Comments

 • Mette de Gruyl

  Ik wil een telefoonhoesje winnen omdat ik net een nieuwe iPhone se heb . Ik heb nu geen geld meer over dus ik kan helaas geen leuk hoesje voir mijn mobiel kopen. Ik vind dat glitter hoesje echt geel leuk dus die zou ik zeker ook willen

  19 juni 2016 at 12:12 Reply
 • Yvett

  Ik doe mee want ik heb maar 1 hoesje voor me telefoon 🙂

  20 juni 2016 at 21:26 Reply
 • jeapiebel

  Leuke winactie. Ik heb er zelf nog een paar thuis liggen, wel succes iedereen die mee doet. 🙂

  21 juni 2016 at 08:20 Reply
 • Noah Saathof

  Leuke actie! Heb net een nieuwe iPhone, nu nog een hoesje!

  21 juni 2016 at 20:01 Reply
 • Kirsty

  Leuke winactie, ik wens iedereen die meedoet heel veel succes!

  22 juni 2016 at 15:17 Reply
 • Drukte achter de schermen | Sanne Doo | Sanne Doo

  […] deze link kun je deelnemen aan de winactie waarbij je een telefoonhoesje naar keuze kunt winnen. Doe vooral […]

  22 juni 2016 at 22:31 Reply
 • Natasja Smit

  Heb alle stapjes gedaan 🙂 Heb zelf een samsung galaxy S5 met een saai wit hoesje die zou ik best willen vervangen , en heb een heel lief hoesje gezien op telefoonhoesjestore die ik dan zou uitkiezen en dat is het hoesje Elfje met diamantjes ♥

  24 juni 2016 at 19:39 Reply
 • Simone

  Yay een hele leuke actie dit! Ik doe ook graag mee 🙂
  Ik heb (sinds kort) een iPhone 5S en aangezien mijn witte hoesje aardig aan het verkleuren is (ik gebruik mijn telefoon te veel :D) kan ik best een nieuwe gebruiken! Ik heb op telefoonhoesjestore.nl gekeken en vind de hoesjes met ‘smile’ en ‘be happy’ erop heel erg leuk en toepasselijk. En het hoesje met koekjes en ijsjes ook haha, in ieder geval zou ik het heel tof vinden om een hoesje uit te zoeken, dus ik doe ook graag een poging!

  25 juni 2016 at 23:50 Reply
 • Anita H.

  Nog niet te laat voor deze actie hoop ik? Ik heb een Whoop Echo. Niemand die er ooit van gehoord heeft…. Voor de hoesjes kijk ik altijd naar Samsung S5; gelijke afmetingen. Ik vind het leuk om af te wisselen met een ander hoesje. (Zonder hoesje vind ik trouwens echt geen optie; veel te kwetsbaar.)

  3 juli 2016 at 09:08 Reply
  • sannedoo

   Het kan tot en met vrijdag!

   3 juli 2016 at 09:17 Reply
 • Get to know #Sanne | veelgestelde vragen aan bloggers | Sanne Doo

  […] trouwens niet om nog mee te doen met de winactie. deze loopt tot en met aankomende vrijdag. Via deze link kun je […]

  4 juli 2016 at 08:33 Reply
 • Leave a Reply

  Lees vorig bericht:
  Leather jacket & snake skirt | Look of the day

  Hallelua! Eindelijk weer tijd gehad voor het maken van outfitfoto’s....

  Sluiten