Adidas sneaker dilemma

Voor de zomer wil ik een paar witte Adidas sneakers aanschaffen. Ik heb mijn zwart-witte Superstar’s (die ik bijna áltijd draag) al, en sinds een wat kortere tijd mijn Adidas Superstar print. Beide sneakers vind ik geweldig zitten en ik kan ze perfect combineren. Ook zijn  ze gewoon lekker casual. Maar nu wil ik voor de zomermaanden een wit paar, lekker zomers.  Ik heb een aantal modellen gezien van Stan Smith die ik erg leuk vind, maar ik twijfel nog welke ik ga bestellen. Ik zal ze showen! 

S75136_01_standard

Deze Adidas sneaker is de original van Stan Smith in het off white met slangenprint. Ze zijn vrij simpel maar toch ook heel erg stijlvol en ook erg makkelijk te combineren bij mijn outfits. I like it! 

AQ3090_01_standard

Ook deze sneaker van Stan Smith vind ik erg gaaf. De sneaker heeft een simpel design, maar toch net dat beetje eigenheid door de zigzaggende lijnen. Daardoor vind ik hem ook wel erg apart. En hij is wit met met zwart waardoor ik hem weer goed kan combineren. 

S75127_01_standard

En ook deze Adidas Superstar sneaker vind ik tof. Net als eerste model van Stan Smith heeft ook dit model een slangenprint. Verder is de sneaker weer redelijk simpel en heel fijn te combineren. 

Aaah ik weet het dus echt niet meer. Alledrie de modellen vind ik onwijs leuk. Ik denk dat ik wel de voorkeur heb voor de suède sneakers met slangenprint, maar ook de middelste met de zigzag lijnen is gaaf en perfect te combineren. Waarom ben ik toch altijd zo’n twijfelkont? 

Welke vinden jullie het leukst?

Liefs,
Sanne

 

 

sannedoo

Ik ben Sanne, ik ben momenteel mijn scriptie aan het schrijven, student @ TMO, blogger van Sannedoo.nl. Op mijn blog deel ik mijn persoonlijke verhalen en passies met de online wereld. Veel leesplezier!

RELATED POSTS

8 Comments

 1. Beantwoorden

  jeapiebel

  15 april 2016

  Ik vind ze allemaal tof uitzien.

 2. Beantwoorden

  Arno

  15 april 2016

  Ik vind de middelste het leukst!

 3. Beantwoorden

  Yara

  16 april 2016

  Zijn allemaal leuke sneakers!
  Liefs,
  Yara

 4. Beantwoorden

  Valerie Michelle

  26 april 2016

  Ik zou voor de onderste gaan, welke heb je gekozen?

  • Beantwoorden

   sannedoo

   27 april 2016

   Nog steeds niet, haha. Erg he! Ik twijfel gewoon nog steeds…

 5. Beantwoorden

  irene

  22 mei 2016

  Adidas is z’n fijn merk 🙂 Ik vind ze allemaal heel mooi!!

 6. Beantwoorden

  Grace

  30 mei 2016

  Ik ben dus helemaal verliefd op de tweede paar sneakers! Staat hoog boven aan mijn wish-list!

  • Beantwoorden

   sannedoo

   30 mei 2016

   Ja ik twijfel nog steeds en heb dus ook nog geen keus gemaakt. Ik vind ze gewoon allemaal veel te tof, haha

LEAVE A COMMENT

Lees vorig bericht:
De eerste week van april in foto’s

Ik heb mijn laatste tentamens achter de rug. En niet...

Sluiten