0
InBeauty

What to do with my hair?

Hair struggles. Klinkt vast heel erg bekend onder ons, right? Vrijdag is het weer tijd om naar de kapper te gaan. Alleen ik weet écht niet wat ik met mijn haar moet doen. Soms ben ik hetzelfde gewoon wel is zat en wil ik wat anders. Wel wil ik mijn haar gewoon gewoon lang laten. Kort staat mij niet bepaald, haha. But what to do with the rest of it? Soms twijfel ik ook wel is over lange lagen maar ik weet ook niet zeker of ik dat mooi blijf vinden. Ik heb namelijk slagen en daarom kan ik niet allerlei soorten kapsels hebben in verband met de structuur van mijn haar. Maar ik denk wel dat het pittiger staat wanneer ik mijn voorlokken wat korter doe. 

Hier een aantal kapsels die ik wel mooi vind en wat eventueel wel bij mij zou kunnen staan. 

thebeautydepartment-tortise-shell-hair

Als eerste dit model. Ik vind hiervan vooral de kleuren onwijs mooi. Bruin met lichte lokken erdoorheen. Als je kijkt naar het haar zie je een goud-achtige glans en dat vind ik altijd erg mooi. De lengte vind ik net wat te kort maar de kleur vind ik erg tof! 

Hairstyles, Hair Colors and Haircuts for Women

Van dit model vind ik de voorlokken qua lengte wel mooi. Ik ben alleen bang dat het bij mij heel anders gaat vallen omdat ik natuurlijk een slag in mijn haar heb. Hoe korter de lokken, hoe meer het gaat krullen ben ik bang. Maat ik vind wat korter wel erg mooi. 

the-15-best-long-haircuts-for-every-type-of-texture-1610204.640x0c

En soms twijfel ik ook nog steeds of ik niet gewoon weer naar blond moet gaan. Aaaah hair struggles!

093191c320fea6c9b900f8a84af7f771

En dit vind ik op de een of andere manier een mooie look! Het model vind ik mooi, maar ook de kleur blond. 

En nog steeds weet ik niet wat ik vrijdag met mijn haar ga doen. Sowieso laat ik het vrijdag alleen knippen en dan voor een andere keer een afspraak maken om te kleuren. Daarvoor heb ik dus nog even de tijd om na te denken. Wat ik wel nodig heb als eeuwige twijfelkont, haha.

Herkennen jullie dit soort hair struggles?

Liefs,
Sanne

0
3

You may also like

3 Comments

 • Sabrina

  Heel erg herkenbaar dit! Ik zit er de laatste tijd ook aan te denken om wat anders met mijn haar te laten doen. Ik vind de eerste en derde foto het mooist!

  -x- Sabrina

  18 maart 2016 at 12:49 Reply
 • Sas

  Leuke voorbeelden heb je gekozen! Ik heb lang krullend haar en zou niet anders willen. Heb het ooit een keer afgeknipt en ik laagjes gedaan. NEVER meer. Ben dus erg tevreden met m’n haar hoe het nu is. Succes met je hair struggles.

  19 maart 2016 at 09:21 Reply
 • De derde week van maart in foto’s – Sanne Doo

  […] de kapper. Het was al wel even geleden en het moest weer geknipt worden. Ik schreef van de week ook een artikel waarin ik vertelde dat ik niet helemaal goed weet wat ik met mijn haar aan moet. Voor mijn gevoel […]

  22 maart 2016 at 21:20 Reply
 • Leave a Reply

  Lees vorig bericht:
  De tweede week van maart in foto’s

  Allereerst: sorry voor de verlate Photo Diary. Het was de...

  Sluiten