0
InMy life

Back from St Anton am Arlberg

Afgelopen week zat ik in…. Ja, jullie lezen het goed, Oostenrijk (St Anton am Arlberg)! Heerlijk even een weekje snowboarden en mijn verstand op nul zetten. Het was het plan om een week eerder te gaan en daarvoor had ik ook al netjes een begin gemaakt aan een concept voor jullie (wat ook nog niet helemaal af was) om mijn tijdelijke afwezigheid aan te kondigen. Alleen vanaf dat moment kwam er privé even behoorlijk wat tussen, waardoor de skivakantie uitgesteld moest worden en waardoor ik ook een hele week in Groningen heb gezeten. Hierdoor is alles even totaal anders gelopen. Sorry hiervoor! 

Zondag de 21ste zijn we dan toch vertrokken naar St Anton. Tien uurtjes “lekker” relaxen in de auto, muziek luisteren en boeken lezen. Toch vond ik de autorit behoorlijk snel gaan en ‘s avonds om 20.30 u kwamen we aan in het hotel, en zijn we ook meteen aangeschoven voor het welverdiende diner. Daarna vroeg naar bed en maandagochtend dan eindelijk wakker worden in een mooi hotel tussen de bergen en met onwijs veel sneeuw en een megamooi uitzicht. Wat wil een mens nog meer?! Ik heb dan ook een onwijs fijne week gehad met prachtige bergen, heel veel sneeuw, lekker eten, een hoop gezelligheid, meeten met een vriendinnetje die een paar dorpen verderop zat, après-skiën en heeeel veel snowboarden. Dit is namelijk naast schrijven mijn grote passie. Je verstand op nul zetten en één zijn met je board. Een fijner gevoel is er niet!  

12804372_526337954194334_1921365211_nAnyway, vanaf deze week ben ik weer helemaal actief op mijn blog en kunnen jullie weer veel artikels verwachten. Met name ook een review van een artikel maar wat precies, dat houd ik nog even spannend! 

Liefs,
Sanne

 

 

0
2

You may also like

2 Comments

 • Simone

  Ziet er supermooi uit daar! Fijn dat je zo genoten hebt 😀 X

  29 februari 2016 at 21:47 Reply
 • Sas

  Oh wat heerlijk! Ik ben er alleen geweest toen ik heel erg klein was. Lijkt me prachtig.

  6 maart 2016 at 09:09 Reply
 • Leave a Reply

  Lees vorig bericht:
  Mijn tien ultieme geluksmomentjes

  Eigenlijk zou ik afgelopen zaterdagnacht naar Oostenrijk zijn gereden om...

  Sluiten