0
InBlogging

Liebster Award

Bedankt voor het nomineren Floor! En leuke tag ook natuurlijk. Daarom heb ik hem ook met veel plezier ingevuld. Ik heb alleen niet meer nieuwe bloggers genomineerd en vragen bedacht, enkel de vragen beantwoord. Deze vond ik heel leuk en ik hoop dat jullie ze ook leuk vinden om te lezen. Enjoy! 

Wat is je favoriete serie?

Aaah ik hou van series kijken! Op Netflix volg ik de nieuwe afleveringen van Pretty Little Liars en ook Gossip Girl ben ik gaan volgen. Verder op televisie kijk ik vaak detectives (huur ik via Ziggo, superchill om te kunnen kijken wanneer je zin hebt), thrillers en dat soort series. Romantische comedy’s, humor en spanning vind ik het leukst. Ik ben niet heel erg van de sciencefiction, maar Harry Potter vind ik wel geweldig (en er komt een nieuw boek, yeeeeey!).  Ohja en natuurlijk Divorce. 

Wat is je doel voor 2016?

Oei, lastige vraag! Ik denk nog meer bloggen en actiever zijn dan dat ik nu al ben, mijn studie goed afronden, heel veel sporten en veel dingen ondernemen. Er is zo veel wat ik allemaal wil doen dit jaar. haha. Maar voornamelijk wel wat ik hierboven heb genoemd en dan met name het bloggen. 

Welk land wil je nog heel graag bezoeken?

Australië! Het lijkt me gewoon een ontzettend mooi land waar ik nog een keer naartoe wil. Naar Amerika (New York) ben ik al geweest en dat was een geweldige citytrip. New York is a beautiful place to be! En ik wil nog heel graag een keer naar de westkust van  Amerika.

Wat is je lievelingschocola?

Pure chocola, de meest pure! Melk- en witte chocola vind ik niet lekker, veel te zoet. Nee geef mij maar gewoon de meest pure, dan ben ik gelukkig. Maar ik ben verder niet echt een chocolaliefhebster hoor. Met liefdesverdriet of iets zul je mij niet snel met een reep chocola voor een zwijmelfilm zien zitten, haha. Geloof me, wijn helpt dan wel veeeel beter hoor! Haha! 

Waarom ben je begonnen met bloggen?

Van schrijven word ik gelukkig, ik schrijf de gevoelens van me af en het is gewoon mijn passie. Ik schrijf al vanaf het moment dat ik een pen kan vasthouden en sinds twee jaar heb ik nu mijn eigen plekje op het internet. Like it! Ik vind het fijn om te schrijven en dit met jullie te delen. 

Wie is de mol of Expeditie Robinson?

Seriously? Ik kan hiertussen écht niet kiezen. Beide programma’s vind ik veel te leuk! Daarom kijk ik ze ook altijd allebei. 

Hoeveel kinderen wil je later?

Oh echt geen flauw idee. Eerlijk gezegd ben ik daar totaal niet mee bezig. Ten eerste ben ik op het moment nog vrijgezel wat ik heerlijk vind. Ik heb het druk met mijn studie, doe veel socializen met mijn vrienden en ik blog veel. Ik geniet van de dingen die ik doe en over ‘de vraag hoeveel kinderen ik later wil’ denk ik nog niet na, haha. Komt vanzelf wel! 

Wat is je favo blog?

Pfff hm.. Ik denk dan toch Chiara van The Blond Salad. Ik vind haar als blogger echt onwijs leuk, ze heeft leuke onderwerpen en ze schrijft leuk. 

IMG_3971

Waar ben je het liefst?

Op verschillende plekken, haha. Maar wel het liefst gewoon thuis denk ik. Al mijn spullen heb ik ook hier, mijn kleding, boeken et cetera. Ik voel me altijd heel kaal zonder al mijn spullen. Dus toch wel thuis. Ik denk eerlijk gezegd ook niet dat ik een type ben die zou gaan backpacken (even buiten de vraag om). Ik mis dan mijn kleding en spullen veel te erg. Heel erg, I know. 

Wat zou je het liefst aan jezelf veranderen?

Ik ben behoorlijk driftig, kan een vrij kort lontje hebben en ook ben ik wel vrij snel boos. Dat is iets wat niet altijd heel tof is en daarom zou dit ook wel iets zijn wat ik wil veranderen. Waar ik in ieder geval aan wil werken. Het is natuurlijk gedrag en dat is in principe wel te veranderen, als ik erop let. En iets anders veranderen? Eerlijk gezegd zou ik het niet weten. 

Wat was de beste vakantie van je leven?

Ook hier heb ik weer meerdere vakanties die allemaal stuk voor stuk amazing waren. Afgelopen zomer ben ik met een vriendin naar Ibiza geweest, wat een heerlijke week was, naar Florence met een andere vriendin en met mijn ouders naar Marbella, naar het appartement van m’n opa. Dit laatste was ook een heel fijne week. En in april naar  Rome met mijn vader, maar bijvoorbeeld in 2013 ben ik naar New York geweest en dat is ook een week die ik niet meer vergeet. Dus eigenlijk zijn al mijn vakantie heeeerlijk! Can’t decide actually… En natuurlijk met oudejaarsavond was ik in Londen! Teveel keus, I’m sorry! 

Bij deze, Floor nogmaals bedankt voor de nominatie! 

Liefs,
Sanne

 

 

0
0

You may also like

Leave a Reply

Lees vorig bericht:
Met onzekerheid hebben we dagelijks te maken

Onzekerheid is iets waar we dagelijks mee te maken hebben....

Sluiten