Tussen het studeren door kreeg ik trek in iets. Aangezien ik gewoon geluncht had en ik niet echt een broodmens ben, is een smoothie het juiste alternatief. Soms zoek ik een recept op (bijvoorbeeld aan de hand van de tips van Rens Kroes op haar blog) of ik stel zelf wat samen. 

In dit geval heb ik zelf wat samengesteld en het is goed geslaagd. Ik heb gepakt wat er nog in de koelkast lag: spinazie, blauwe bessen, frambozen, Griekse yoghurt en het sap van een hele limoen. Geen idee of de smaak hiervan lekker is, maar dat leek mij wel. Wil je het resultaat zien? Ik heb er natuurlijk wat foto’s van gemaakt (op mijn Instagram heb ik ook al een foto gepost van de ingrediënten). 

12584027_514209928740470_1760725451_n

12659716_514209912073805_815654586_n

Het uiteindelijke resultaat in het glas! De kleur zelf vind ik er niet heel erg mooi uit zien, maar de smaak daarentegen maakt het helemaal goed. Wil jij hem ook is proberen? Gooi al deze ingrediënten in de mixer en ‘give it a try’ haha. 

Liefs,
Sanne

Author

Ik ben Sanne, ik ben momenteel mijn scriptie aan het schrijven, student @ TMO, blogger van Sannedoo.nl. Op mijn blog deel ik mijn persoonlijke verhalen en passies met de online wereld. Veel leesplezier!

9 Comments

  1. Klinkt in ieder geval goed! Op dit moment drink ik vaak een smoothie met spinazie, banaan, ananas en water.. zo lekker!

    • Klinkt goed! Ik vind tegenwoordig een smoothie gecombineerd met spinazie ook erg lekker ja 🙂

  2. Pingback: Laatste week van januari in foto’s – Sanne Doo

  3. Klinkt lekker! Ik ben tegenwoordig ook steeds meer van de smoothies 🙂 Ben benieuwd ook naar deze combinatie! X

Write A Comment

Pin It
Lees vorig bericht:
De derde week van januari in foto’s

Afgelopen week had ik over het algemeen eigenlijk vrij. Maandag...

Sluiten