0
InFashion

Mijn nieuwe Adidas SuperStars print

Mijn zwart-witte Adidas SuperStars heb ik echt onwijs vaag gedragen en nog steeds trouwens. Naast het feit dat ze erg lekker zitten, vind ik ze ook gewoon heel fijn. Ik kan ze heel makkelijk combineren, ze passen goed bij elke outfit (door de kleur ook voornamelijk), ze zitten heerlijk en ze zijn ook nog is lekker nonchalant. Ja, ik ben denk ik wel echt in love. Tijd dus voor een extra paar!

Ik heb wel even getwijfeld welke het zouden worden, maar ik heb toch uiteindelijk gekozen voor de SuperStar print. Naast de giraf print zijn ze verder helemaal zwart (what else) en dus kan ik ze overal goed bij. Soms voor deze tijd van het jaar is een tintje donkerder ook heel nice. Tot ongeveer een jaar geleden droeg ik echt nรณรณit sneakers en nu eigenlijk heel vaak. Zeker ook wanneer je wat meer moet lopen zit het gewoon een stuk lekkerder. En de Adidas sneakers lopen ook gewoon perfect! Ik ben daarom ook heel erg blij met dit paar die heel goed bij mijn garderobe past. Ik ben benieuwd wat jullie van ze vinden!

12562965_511614762333320_5071495_o

Liefs,
Sanne

 

0
3

You may also like

3 Comments

 • Iris

  Ik vind ze echt heel erg tof!

  22 januari 2016 at 20:13 Reply
 • De derde week van januari in foto’s – Sanne Doo

  […] nieuwe aanwinst. Ben erg blij met mijn nieuwe Adidas sneakers. Hier kun je trouwens het artikel over deze sneakers […]

  25 januari 2016 at 16:16 Reply
 • Leave a Reply

  Lees vorig bericht:
  De tweede week van januari in foto’s

  Dit was de laatste week van mijn tentamens, heerlijk! Donderdag...

  Sluiten