0
InFashion

Herfst- en winterklaar met Esprit

De herfst en de winter staan weer voor de deur en dat betekent dat we de warme truien en vesten weer uit de kast mogen trekken. Natuurlijk willen we wel graag dat deze warme winterartikelen er leuk uitzien! Wat we dit seizoen veel zien zijn relatief veel tinten groen, blauwgroen en blauwgrijs zien. Het zijn vooral aardse en natuurlijke kleuren die je ook zo in de natuur kunt tegenkomen. Naast deze natuurlijke kleuren zien we een paar on-winterse tinten zoals bijvoorbeeld oranje en roze. 

Esprit speelt hier goed op in. Wat mij opvalt is dat zij op de webshop veel artikelen hebben in aardse en natuurlijke tinten, zoals bijvoorbeeld bordeaux rood, taupe en ook redelijk wat grijs. Het is een merk met veel verschillende soorten stijlen, waardoor ze goed kunnen inspelen op de wensen en behoeften van de consument. Zo hebben zij trendy looks, modern looks en wat meer de relaxte look. Zij bieden kwalitatief goede producten aan voor een normale prijs. Omdat ze zich ook richten op kids, de casual geklede vrouw en sportkleding in het assortiment hebben, bereiken zij op deze manier een vrij grote doelgroep.

Omdat ik best wel modegevoelig ben (ik studeer mode en ben blogger) vind ik het belangrijk om er op een nonchalante en relaxte manier toch modieus uit te zien. Deze stijl combineer ik dan met een trendy touch. Om goed te kunnen combineren heb je natuurlijk wel de juiste artikelen nodig. Op de webshop van Esprit kun je gemakkelijk verschillende stijlen met elkaar combineren. Dit is echt een groot voordeel omdat je niet naar een andere website hoeft, maar gewoon op de webshop van Esprit je hele outfit kunt samenstellen. Bijvoorbeeld het onderstaande wollen jasje is me opgevallen: ik vind de kleur mooi, hij is lekker warm en past goed hij past bij het seizoen.

Schermafbeelding 2015-10-17 om 18.04.25

 

Bordeau matcht goed bij mijn favoriete kleur zwart en ook met de make-up trends van dit seizoen, is dit een perfect te combineren jasje. Nu we het toch over make-up hebben om dit goed te kunnen afstemmen op je outfit én op het seizoen; bij Douglas krijg je heel goed advies en heb je keus uit onwijs veel verschillende merken! 

Ben jij al klaar voor de herfst en de winter? Nee? Dan is het nu een mooi moment om je klaar te maken voor de koude dagen en je outfit te gaan shoppen.

Liefs,
Sanne

 

 

0
0

You may also like

Leave a Reply

Lees vorig bericht:
Herfstlook

De herfst en de winter komen er weer aan en...

Sluiten