0
InBeauty

Herfstlook

De herfst en de winter komen er weer aan en dat betekent dat ik weer wat anders met mijn haar wilde. Dit keer heb gekozen voor een frisse, wat meer donkerbruine look. Ook omdat ik mezelf dan wat minder wit voel in de winter, superfijn!

De kleur vind ik ook gewoon veel mooier voor de komende donkere dagen. Met behulp van veel folies hebben ze het een stuk donkerder gemaakt. Ook hebben we ervoor gekozen om aan de voorkant wat lichte hightlights te doen, omdat het dan wat frisser en stralender staat dan wanneer je één kleur hebt. Ik ben zelf heel blij met het resultaat en hoor –tot nu toe– alleen nog maar positieve reacties. Ik zeg: geslaagd! Wat vinden jullie van mijn herfstlook?

Liefs,
Sanne

0
5

You may also like

5 Comments

 • Anne-Sterre

  Het is mooi geworden, staat je goed zo 🙂

  17 oktober 2015 at 14:17 Reply
 • Kirsty

  Staat je goed! Ik vind donkerder haar ook altijd wel echt bij de herfst/winter passen.

  17 oktober 2015 at 19:37 Reply
 • Photo Diary: De laatste drie weken van oktober in foto's

  […] voor de kapper. Hier kun je het resultaat […]

  2 november 2015 at 21:08 Reply
 • Tiffany

  Wauw heel mooi! Die kleur staat je heel goed en ik vind het ook super mooi zitten, veel volume.

  5 november 2015 at 17:14 Reply
 • Leave a Reply

  Lees vorig bericht:
  Veranderingen

  Waarom verander je? Wat is de reden van deze verandering? waarom heb...

  Sluiten