0
InFashion

Trendy sieraden van Ikbensieraden.nl

Herkennen jullie dat? Dat je zó erg verslaafd bent aan sieraden dat je voor verschillende outfits sieraden in de kast hebt? Ik ben bang dat ik dat in ieder geval wel heb. Ringen, oorbellen, armbanden en statement kettingen. Sierden zijn leuk te combineren en ze maken een outfit compleet.

De ene dag draag ik graag een statement ketting en de andere dag alleen een klassiek horloge. Al met al wissel ik graag mijn sieraden af. Ikbensieraden.nl is een toffe online, goedkope en trendy webshop met een gevarieerd aanbod. Kettingen, armbanden, ringen maar ook panty’s en sieraden voor mannen kun je vinden op deze webshop. Regelmatig hebben ze leuke aanbiedingen. Wil je bijvoorbeeld graag een armband in combinatie met een ketting? Dan kun je voor een klein bedrag een leuke combinatie samenstellen. Van de eigenaresse Vivienne heb ik drie leuke artikelen thuisgestuurd gekregen. Een statement ketting, een Ibiza-armbandje en een slavenarmband. Drie verschillende artikelen die ik creatief kan combineren. Wil je weten  hoe ik ze gecombineerd heb? Dat laat ik hieronder aan jullie zien. 

Statement blokken ketting

SAMSUNG CSCDeze statement blokken ketting is een onwijs leuke ketting die je op verschillende manieren kunt combineren. Zelf heb ik hem in dit geval gecombineerd met mijn Zara t-shirt en leren jasje. Een combinatie van vrouwelijk en stoer. Deze ketting kost 14.45.

Ibiza-armband en slavenarmband

SAMSUNG CSC

De Ibiza-armband en de slavenarmband draag ik samen. Ik heb ervoor gekozen om een zwart-witte basis te dragen met daarover een wat stoerder leer jasje. Ik vind de armbanden in dit geval mooi bij elkaar staan door de kleuren van de armbanden in combinatie met mijn jasje. De leren Ibiza-armband kost 17.45 en de slavenarmband kun je bestellen op de webshop voor 16.99.

SAMSUNG CSC

Ik ben in ieder geval heel erg blij met deze drie leuke sieraden. Wil jij ook goedkope en trendy sieraden die je gemakkelijk en leuk kunt combineren bij verschillende soorten outfits? 

Je vindt ze hier!

Liefs, Sanne

 

0
5

You may also like

5 Comments

 • Femke

  Wat een leuke sieraden, ik begrijp dat je er blij mee bent :-)!

  27 september 2015 at 11:56 Reply
 • Arno

  Leuk ! Ook voor mannen?

  27 september 2015 at 20:30 Reply
 • Photo Diary: De eerste week van oktober in foto's

  […] gemaakt voor de sieraden van Ikbensieraden.nl. Je kunt hier het hele artikel lezen en de foto’s […]

  4 oktober 2015 at 17:28 Reply
 • Elma

  Toffe armbanden!

  14 oktober 2015 at 20:35 Reply
 • Leave a Reply

  Lees vorig bericht:
  De koffietag!

  Ik denk dat jullie wel hebben meegekregen dat ik volop...

  Sluiten