0
InBlogging

Stem op mij en maak kans op een cadeaubon t.w.v. 100 euro

Hebben jullie het bericht van de Zalando Blogger Award 2015 al voorbij zien komen? Ik zal kort even vertellen wat het precies inhoudt. Ik ben namelijk uitgenodigd om deel te nemen aan deze award en om kans te maken op People’s Choise Award 2015. De jacht op de meest fashionable blog van 2015 is van start gegaan! Er zijn vier categorieën waarbij er voor elke categorie een winnaar wordt gekozen. Naast de People’s Choise Award wordt er namelijk ook een winnaar gekozen voor ‘De best newcomer’, ‘De Beste Fashion Blog’ en ‘de Beste Vlogger’.

Naast dat het natuurlijk onwijs tof zou zijn als jullie op mij zouden willen stemmen maak je ook nog kans op een cadeaubon t.w.v. 100,- euro. Er wordt drie keer een cadeaubon weggeven onder de stemmers. De stemronde loopt van 15 september t/m 15 oktober 2015.

De botton ‘vote for me’ kun je vinden aan de rechterzijde van mijn blog. Het enige wat je hoeft te doen is de url van mijn blog kopiëren en dit verder invullen, heel simpel. Via deze link kun je ook stemmen.

Heeeel erg bedankt alvast voor je stem!

Liefs,
Sanne

 

0
0

You may also like

Leave a Reply

Lees vorig bericht:
Hoe combineer ik het bloggen met mijn studie?

Tegenwoordig krijg ik steeds vaker de vraag hoe ik het...

Sluiten