Het tweede en laatste deel van mijn citytrip naar Italië! Ik vertelde in het eerste deel al dat we naast Florence ook Venetië hebben bezocht. Ik was daar nog nooit geweest en daarom wilde ik graag een dagje naar de stad waar je zoveel over hoort. Kenmerkend voor Venetië zijn natuurlijk haar grachten en ook de scheve torens. Echt, wat een heerlijke stad is Venetië. Heel anders dan Florence en daarom kan je ze ook niet met elkaar vergelijken, vind ik. Ik denk dat ik op allebei de steden smoorverliefd ben geworden, haha.

Anyway, ik ben naast een dagje Venetië ook nog gewoon Florence verder gaan ontdekken. Het is namelijk een best een grote stad en we hadden lang nog niet alles gezien. En naast het cultuur snuiven en door de straatjes van Venetië en Florence struinen, hebben we ook deze laatste dagen veel op het terras doorgebracht. Ik vind het heerlijk om tijdens de vakantie lekker veel uit eten te gaan en met een drankje op het terras te zitten. Dat geeft echt het ultieme vakantiegevoel. Gewoon doen waar je zin in hebt. Maar ja, daar is de vakantie natuurlijk ook voor.  

SONY DSCVenetië is zó mooi <3 

SONY DSC

SONY DSC

SONY DSC

SONY DSC

IMG_0096

SONY DSC

IMG_0020

SONY DSC

IMG_0066

IMG_0060Heeeel de dag foto’s maken, haha

IMG_0085

IMG_0029

IMG_0074

IMG_0019

Na twee fotodagboeken vol met foto’s denk ik dat jullie wel weer even voorzien zijn, hehe. Ik weet in ieder geval wel zeker dat ik heel snel weer is terug zal gaan naar Venetië, maar ook Florence is zeker een stad die ik snel weer zal bezoeken.

Liefs,
Sanne

Author

Ik ben Sanne, ik ben momenteel mijn scriptie aan het schrijven, student @ TMO, blogger van Sannedoo.nl. Op mijn blog deel ik mijn persoonlijke verhalen en passies met de online wereld. Veel leesplezier!

5 Comments

  1. Wat een mooie foto’s! Ik ben zelf ook eens in Venetië geweest en ik was op slag verliefd op die stad!

  2. Pingback: Mijn favoriete blogposts van 2015 – Sanne Doo

Write A Comment

Pin It
Lees vorig bericht:
De eerste week van september in foto’s

De eerste Photo Diary weer na de vakantie! Deze week...

Sluiten