Ik ben twee weken naar Marbella geweest en in het eerste deel hebben jullie al vrij veel foto’s voorbij zien komen, maar ik heb nog veel meer foto’s! Omdat ik deze twee weken alleen maar rustig aan heb gedaan en lekker heb uitgerust, heb ik voornamelijk veel foto’s van het strand en het zwembad. We hoefden alleen een weg naar beneden af te lopen en toen kwamen we al uit bij het strand. Hier heb ik ook elke morgen gezwommen, koffie gedronken en lekker bij de strandtent gezeten met een boek of op het strand gelegen. Normaal gesproken ben ik altijd heel erg van het cultuur snuiven en actief bezig zijn, maar dit keer heb ik enorm genoten van het helemaal niets doen. Ik vond het heerlijk! Wel heb ik natuurlijk elke avond in het stadje gegeten. Veel tapas maar ook ook een keertje bij een Belgisch en een Frans restaurant, haha.

IMG_4243IMG_3444Typische Spaanse foto: sardientjes op de grill

IMG_4140Ik drink écht niet alleen maar wijn, haha

IMG_4235In de ochtend is het nog heeerlijk rustig. Zo mooi dan!

IMG_4204Dag in dag uit.

IMG_3898IMG_4136Ik ben écht verliefd op Marbella <3

IMG_3385IMG_3971IMG_4174

Op mijn Macbook heb ik nog wel meer foto’s staan, maar ik denk dat jullie wel even genoeg hebben gezien, right? Aankomende zondag ga ik nog een weekje naar Florence (Italiaaaaa) en dan neem ik natuurlijk ook mijn spiegelreflexcamera mee om honderden foto’s te maken. Can’t wait!

Zijn jullie nog op vakantie geweest?

Liefs,
Sanne

Author

Ik ben Sanne, ik ben momenteel mijn scriptie aan het schrijven, student @ TMO, blogger van Sannedoo.nl. Op mijn blog deel ik mijn persoonlijke verhalen en passies met de online wereld. Veel leesplezier!

6 Comments

  1. Wauw, ziet er weer prachtig uit al die foto’s! Ik ga pas in november, nog even geduld dus!

Write A Comment

Pin It
Lees vorig bericht:
Fotoverslag Marbella (deel 1)

Naast het weekje Ibiza ben ik ook twee weken naar...

Sluiten