0
InFotoverslagen, Marbella

Fotoverslag Marbella (deel 1)

Naast het weekje Ibiza ben ik ook twee weken naar Marbella geweest. Echt een van mijn favoriete vakantiebestemmingen! Het is de havenstad van Spanje en het is er gewoon heel mooi, schattig en ook wel een beetje romantisch.Vooral als je met het bootje naar Puerto Banus vaart. Heeerlijk! En het heeft voor mij ook een emotionele betekenis, omdat mijn opa daar een appartement had en hij daar graag kwam (drie jaar geleden is hij daar ook overleden).

Op de een of andere manier kom ik daarom ook graag nog steeds in Marbella. Verder heb ik deze twee weken gewoon heel veel gelezen, ontspannen aan het zwembed en strand, hardgelopen, heel veel gezwommen en lekker uit eten geweest. Gewoon twee weken bijkomen van alle drukte van het dagelijks leven! ๐Ÿ™‚ En natuurlijk heb ik allemaal heerlijke foto’s gemaakt en een aantal daarvan zal ik met jullie delen.

IMG_3896

IMG_3851Zรณ schattig die straatjes!

IMG_3400Ik ben echt verslaafd aan yoghurtijs, haha

IMG_4122Foto’s controleren: ‘Ze moeten wel goed zijn, mam!’ :p

IMG_3401

IMG_3897

IMG_3402

IMG_3377

IMG_4194Aapjes kijken!

IMG_3922

IMG_3452

IMG_3959Uitzicht vanaf het balkon, heerlijk

Dit zijn de foto’s voor nu. Volgende week komt er nog een deel online!

Liefs,
Sanne

0
3

You may also like

3 Comments

 • Femke

  Wat een mooie foto’s, heerlijke vakantie zeg!

  16 augustus 2015 at 08:31 Reply
 • hemant

  Hoi ,
  mooi bericht, ik hou van je manier van schrijven ook goed voor mijn Nederlandse ๐Ÿ™‚

  16 augustus 2015 at 15:05 Reply
 • Traveling: Fotodagboek Marbella deel 2 - Sanne Doo

  […] ben twee weken naar Marbella geweest en inย het eerste deel hebben jullie al vrij veel foto’s voorbij zien komen, maar ik heb nog veel meer foto’s! […]

  17 augustus 2015 at 15:45 Reply
 • Leave a Reply

  Lees vorig bericht:
  Wijn- en kookworkshop bij de Librije

  Afgelopen week had ik een wijn- en kookworkshop bij de...

  Sluiten