In deel 1 hebben jullie al best veel foto’s voorbij zien komen, dus tijd voor deel 2! Ik heb namelijk nog wel een aantal leuke en mooie foto’s voor jullie. In het eerste deel hebben jullie al kunnen zien dat we voornamelijk van het zonnetje hebben genoten, clubs hebben bezocht (als je op Ibiza bent kan je die natuurlijk niet overslaan! :)), naar het strandje Cala Conta zijn geweest met een bootje en naar het oude centrum van Ibiza-Stad. De laatste dag hebben we de Hippie Market bezocht. Dat vond ik zelf wel heel erg leuk, vooral de standjes met van die hippiespulletjes, superschattig!

IMG_3076

IMG_3311

IMG_3316

IMG_3188Poolparty!

IMG_3189

IMG_3165View vanaf de partyboot.

IMG_3219

IMG_3322Delicious ijs <3

IMG_3272

IMG_3330

IMG_3340

Het was in ieder geval een heel erg leuke week!

Liefs,
Sanne

Author

Ik ben Sanne, ik ben momenteel mijn scriptie aan het schrijven, student @ TMO, blogger van Sannedoo.nl. Op mijn blog deel ik mijn persoonlijke verhalen en passies met de online wereld. Veel leesplezier!

4 Comments

  1. Mij lijkt het vooral leuk om over die hippie markt te struinen, heb wel gehoord dat de producten vaak wel wat duur zijn .. Maar rondsnuffelen is altijd leuk toch :-)!

  2. Pingback: Mijn favoriete blog posts van 2015 – Sanne Doo

Write A Comment

Pin It
Lees vorig bericht:
Fotoverslag | Ibiza (deel 1)

Ein-de-lijk kan ik jullie de foto’s van Ibiza laten zien....

Sluiten